Мъж от Англия пребори рака с революционно лечение (Подробности от първо лице)

0

Пол Сайер, на 64 години, от Есекс, Англия, е преборил рака на простатата с революционно лечение, разбра Temi.

Преди 5 години мъжът е бил диагностициран с коварното заболяване, но бил твърдо решен да не се предава и да се пребори с него. Въпреки, че лекарят му казал, че е в доста напреднал стадий и е нужна незабавна операция, която пак не гарантира резултат.

Нещо повече, дори ракът да бъде отстранен, след интервенцията съществувал голям риск Пол да остане импотентен. Тази опция силно притеснила англичанина. „Много странно, уплаши ме повече не самата болест, а последствията от лечението й“, споделя той.

„Бях на почти 60, щастливо женен и влюбен в жена ми. Не ми допадна идеята, да нося „памперси“ до края на живота си. На кой мъж би му харесала?“

В търсене на алтернативни начини на лечение, той решил да се подложи на високоинтензивно лечение с ултразвук, разкрива самият той пред Daily Mail.

Въпросната интервенция е без скалпел и включва „изстрелване“ на енергийни лъчи директно към тумора, които разрушават злокачествените клетки.

Най-големият плюс на това лечение, че голям процент от мъжете след това нямат проблеми с интимния си живот. Пол се подложил на операцията с ултразвук през юли 2018 година.

„Излязох от болницата още същата вечер. Носех катетър около една седмица след това и просто продължих с живота си. Нямаше никакви усложнения, а ракът го няма. Подлагам се на редовни изследвания, за да съм сигурен“, разкрива мъжът.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече