Джон Леар, бивш служител на ЦРУ: Земята е затвор, тук изкупуваме греховете си! Луната е изкуствено създадено тяло (Вижте сензационните му твърдения)

0

Земята е планета-затвор. Това твърди бившият сътрудник на ЦРУ Джон Леар, цитиран от руски медии. Леар дълги години работи като пилот от Военно-въздушните сили на САЩ. Освен това има достъп до секретна информация, която разкрива през последните години, когато вече не работи в ЦРУ. Години наред след излизането му в оставка той прави самостоятелни разследвания и се опитва да разбере истината за нашата планета и Космоса.

Леар изтъква, че Вселената съвсем не е устроена така, както ни се внушава и както се преподава в училище. Според него нарочно се пускат редовно всякакви хипотези и предположения за живота извън Земята и на нея, а ставащите периодично катаклизми не са случайни, както и нямат нищо общо с материалистическия свят и начин на мислене.

„Във Вселената има неизброимо много планети, населени с хуманоиди с различно ниво на цивилизационно развитие. Нашата планета Земя не е просто Синята планета в безкрайното пространство, а планета-затвор, в който се изпращат за превъзпитание души от милиарди други светове. Затворничеството е всъщност раждане на съответната душа тук на Земята, където тя трябва да научи много уроци. Душата се ражда на нашата планета, докато научи всички уроци и поправи всички свои грешки в различните животи някъде другаде в огромния Космос. Затова, умирайки, ние имаме възможност да се върнем в своя по-добър свят или да се преродим отново на Земята, за да коригираме това, което все още не сме успели”.

Джон Леар набляга и на друго твърдение, добре известно на неговите бивши колеги. По думите му Луната е изкуствено тяло, създадено преди около 40 милиона години и „прикрепена” към Земята преди около 15 хилядолетия. Именно това предизвиква ледников период на нашата планета.

Съществува и версия, че Луната е създадена във вътрешността на Юпитер, след което е „закачена” за Земята. На Луната живеят хуманоиди, които уфолозите наричат „сиви” или „рептилоиди”. Те са около 250 милиона. Според конспиратори техните градове, заводи и лаборатории се намират във вътрешността на Луната, пише Уикенд.

Повърхността на земния спътник, осеяна с кратери, била само холограма.

Джон Лиър

Леар твърди, че световното правителство, което контролира държавите на Земята, отдавна посещава както Луната, така и Марс и други космически тела с помощта на апарати, създадени по технологиите на Никола Тесла.

В тези апарати правителството на САЩ влага огромни средства още от 1946 г. Що се отнася до полетите на американците до Луната – това е чиста проба мистификация, необходима за отвличане вниманието на обществеността. На тази цел са посветени и другите земни космически проекти.

„Разбира се, аз нямам никакви материални доказателства за това, което казвам. И това съвсем не е случайно. Ако ги имах, отдавна нямаше да съм сред живите. Затова всеки сам за себе си трябва да реши вярва или не в това, което съобщавам. Но мисля, че за всеки зрял човек е ясно, че нашата Земя е затвор и всички ние тук преминаваме през изпитания, които сами сме си заслужили и които на пръв поглед изглеждат несправедливи. В Космоса всичко е хармонично. И съвсем не трябва да се завижда на някой несправедливо забогатял, защото него го чакат още поредица от връщания на нашата планета-затвор в следващи прераждания, докато стане добър, честен, любвеобилен, самоотвержен и жертвоготовен човек”, убеден е бившият сътрудник на ЦРУ.

Извънземните, които някои изследователи смятат за наши създатели, продължават генетичните си експерименти и в резултата на Земята се създава съвсем нова човешка раса, отбелязват американски привърженици на теориите за НЛО.

Независими изследователи представят доказателства, че на планетата се появяват все повече хора с променена ДНК. Най-често те се наричат деца индиго, както и звездни деца или просто пришълци, заселили се в човешко тяло.

Всички те се отличават от връстниците си с много по-високи умствени, творчески, психически, телепатически и други особености.

Те са екстрасенси и ясновидци, могат да лекуват без всякакъв допир и владеят още куп подобни и необикновени от гледна точка на днешното човечество качества.

Смята се, че извънземна намеса променя генетичния код на такива необикновени деца, което всъщност е подготовка на човечеството за ново ниво на развитие. А това развитие е въпрос на най-близко бъдеще – не повече от смяната на едно поколение. Всичко това обаче се крие от широката общественост заради страх от всеобща паника.

Предположенията са, че тя може да настъпи, когато повечето земни жени започнат да раждат звездни деца, които идват на планетата, за да я завладеят – мнение, породено от фантастични и филми на ужасите. Повечето хора на Земята все още не са готови да проумеят, че ние живеем лице в лице с пришълци, които са способни да се намесват в нашия живот. Може би ние сме техни деца, изтъква уфологът Ариян Джон Фишър.

Не можем да разберем защо тези наши създатели се намесват отново в нашата еволюция точно сега, признава Фишър. Възможно е да има някакъв космически план за земната цивилизация или някакво задължение към по-висши сили.

Затова целенасочено и сякаш по график се променя човекът, като се усилват неговите духовни качества. Освен това астролозите настояват, че Земята вече е навлязла в нова, по-съвършена ера на развитие. И припомнят, че според древната мисъл в звездите е написана цялата история, настояще и бъдеще на човечеството, както и на всеки човек.

Жители на Далечния Изток публикуват в интернет снимка на НЛО във формата на странен облак. Авторът на кадъра, който се представя с псевдоним, разказва, че докато се любувал на величествените планински склонове на фона на вечерното небе, изведнъж от небето „излетял” облак – изключително странен както по форма, така и по поведението си. Вътре в облака сякаш имало някаква машина. Странният обект се премествал в небето така, сякаш някой го управлява.

Уфолози предполагат, че това е един от честите случаи, когато извънземните крият своите летателни апарати в облаците. Те по някакъв начин могат да „управляват” облаците, като ги карат за летят около корабите и да ги закриват по този начин. Така от земята изглежда, че в небето има просто облаци, а не летящи обекти.

Жител на Лас Вегас също публикува в мрежата подобна снимка. В предградията на световната хазартна столица мъжът също се любувал на природата по време на слънчевия залез, когато забелязал странно движещи се облаци. „Убеден съм, че не става въпрос за естествена природна живопис, а за добре скрити извънземни кораби”, пише под кадъра американецът.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече