Важно! Вижте как да спасите живот при инсулт

0

Първата помощ при инсулт е от съществено значение, за да спасим живота на пострадалия, разбра Temi.

С правилния допир с помощта на китайската медицина в определен момент е напълно възможно да спасим човек от всякакво нещастие – дори от инсулт. 

първа помощ при инсулт

Този метод е тестван експериментално много пъти и всеки път успешно. И освен това е изключително простичък. Всичко, което е нужно, е обикновена игла и малко способност да контролирате себе си.

Разбира се, ако близък човек получи инсулт, е трудно да се запази самообладание, но това е от първостепенна важност. Запомнете: никога не движете пациента. В противен случай капилярите могат да се спукат, а това да доведе до мозъчен кръвоизлив – дори милион игли няма да помогнат да се спаси човек след това.

В идеалния случай вземете игла от спринцовка в пакет. Тя е по-остра от обикновената за шиене и не можете да се притеснявате от отравяне на кръвта. Ако такава не е под ръка, тази за шиене също е подходяща. Но непременно я обгорете с огън, за дезинфекция (със запалка или клечка кибрит е достатъчно).

Не се страхувайте, че можете да прободете погрешна точка. Не просто правите акупунктура, а се опитвате да спасите човешки живот. Нежно пробийте кожата на върховете на пръстите в центъра. Това е всичко, което трябва да сторите. След което незабавно повикайте Бърза помощ.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече