Скандал! Миролюба Бенатова е разбила семейство с две деца!

0

Миролюба Бенатова е разбила семейство с две деца, твърди сензационно ПИК. От осем месеца бившата разследваща журналистка и настояща таксиджийка живее с десет години по-младия си любовник и най-вероятно има планове да го направи свой съпруг, след като наскоро съдът официално го е развел с вече бившата му жена и майка на дъщерите му. 

За скандалния любовен триъгълник разказа пред медията ни потърпевшата съпруга Ралица Петрова. Изоставената жена едва тези дни разбрала съвсем случайно, че Миролюба, заради която мъжът ѝ Симеон напуснал семейното огнище, е именно Бенатова.
Ралица се усъмнила, че половинката ѝ има извънбрачна връзка в началото на годината. 
„Имахме деветгодишен брак. След Нова година мъжът ми започна да си намира оправдания да отсъства всяка неделя, закъсняваше и след работа. Изнесе се от дома ни през март, след което много пъти искаше развод. Делото ни мина на 24 септември“, разказа пред медията ни напуснатата съпруга. 

Ралица не знаела коя е жената, чиято спалня привлякла мъжа ѝ по-силно, отколкото семейният уют и устои. „Вчера научих, че тя всъщност е Миролюба Бенатова. Защото моя позната ги е засякла в един от моловете, тя ми каза. Чак тогава направих връзката, понеже бях виждала на телефона му онази известна нейна снимка с фотообектива. На вайбъра му звънеше някаква си Миролюба, но въобще не бях обръщала внимание преди.

Да, наистина „дъното“ не е да си шофьор на такси, за мен дъното е да хванеш 10 години по-млад от теб средностатистически мъж, баща на две деца“, шокирана е жената, която остава самотен родител заради съмнителния морал на Бенатова. 

Майката била твърдо против двете ѝ момичета – на 6 и 8 години, да се запознават с новата приятелка на баща си – независимо дали тя се казва Миролюба Бенатова, или е друга жена. Въпреки молбите ѝ това се случило.

„Зад гърба ми той няколко пъти ги е водил при въпросната личност. Разбрах, когато един ден с дъщеря ми минавахме покрай блока ѝ и тя ми каза: „Мамо, тук живее Мира“ – разказа още възмутената съпруга. – Преди няколко дни пък ги заведе на кино, отново с нея. Те не ми споделиха, но са казали на баба си.
И вчера намерих една снимка на Бенатова от медиите и им я показах: „Деца, вие с тази жена ли ходихте на кино?“. А те: „Да, да, това е Мира, тя къде работи, каква е?“.

В момента 35-годишният Симеон, по професия инженер във фирма за производство на трансформатори, живеел с 44-годишната Бенатова и котката ѝ в нейния апартамент. Цялата тази история най-вероятно изобщо не тежи на съвестта на бившата журналистка на Нова тв, която в свое лично интервю отпреди три години най-безцеремонно заяви: „Бракът за мен никога не е бил ценност“, възмущава се изоставената съпруга.

А в друго Бенатова признала, че не вярва в самотното отглеждане на деца и е почитателка на невъзможните връзки: „Невъзможни, защото по различни причини не може да се развият в нещо повече – да се трансформират в класическо семейство с деца“.

По всичко личи, че поредната си невъзможна връзка Миролюба е докарала до края, та макар и с цената на едно разбито семейство. Майката от което занапред ще продължи живота си като самотен родител, на какъвто я обрича Миролюба Бенатова. Която впрочем е дете на разведени родители…
„Явно не си е научила житейските уроци. От вчера съм в шок за това, което се случва в живота ми. Имахме нормален брак, имали сме кавги и битовизми като във всяко семейство. Човек в изблик на гняв може да изрече много тежки думи, но какво да ви кажа – аз просто съм отвратена. Всичко това е безскрупулно!“, завърши с огромна горчивина в гласа Ралица Петрова. 

Тя не пожела да бъде снимана от нашия репортер, тъй като не иска да създава публични притеснения за децата си. Разговорът ни с нея се пази на запис в редакцията.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече