Колко на брой е допустимо да са бившите любовници?

0

Оказва се, че бившите партньори не трябва да бъдат повече от 12, но не и по-малко от 8. До това мнение стигат мъжете и жените в хода на изследване, организирано от сайт за запознанства,видя Temi.bg


Ако любовниците са по-малко от 8, то парнтьорът се смята за не много опитен. Особено това се отнася за жените. Ако любовниците се оказват повече от 10, то веднага те биват причислявани към не много взискателните хора.


Участниците са запитвани и какво е количеството на бившите любовници, което се смята за приемливо при ново запознанство. Почти 40% от мъжете и жените възприемат нормално количество от 8 до 12 партньора. С познати, които са имали повече от 20 любовници, са били съгласни да се срещат само 4% от мъжете и 3% от жените. Тези, които са имали повече от 10 партньора, се причисляват към сексуално неподготвени и затворени хора.


Но всъщност само 1/3 от мъжете и жените искат да знаят колко партньори е имал избраникът им. Организаторите на проучването достигат до извода, че хората стават по-открити и се отнасят по-спокойно към богатия сексуален опит. Ако подобни изследвания са проведени преди 10 години, то тези, които са имали повече от 10 любовника, щяха да бъдат отнесени към силно разпуснатите хора. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече