Проф. Красимир Петров: Коронавирусът ще фалира света за 6 месеца

0

Пандемията, причинена от коронавируса, тръгнал от Китай, е способна да доведе света до фалит само за 6 месеца. Страшната новина съобщи проф. Красимир Петров, преподавател по икономика, в студиото на Нова телевизия.

„Коронавирусът в Китай е между 200 и 500 пъти по-заразен от вируса на грипа. Тук 10 души заразяват 40, а 40 – 1600. 1600 души заразяват над 60 000. Тоест тука е изключително ускорена заразността”, обясни проф. Петров.

„Вторият аспект е смъртността, която при грипа е 1 на 1000, а при коронавируса официално е около 3%. Американските професори обаче изчисляват смъртността на 10-15%. 10% спрямо 0,1% както е при грипа, означава, че смъртността при коронавируса е сто пъти по-голяма спрямо тази при грипа. Третият аспект е латентния и инкубационния период.

Латентен период е, ако аз съм хванал вируса в метрото, вероятно няма да съм заразен през два дни. Ще стана заразен, когато настъпи инкубационния период, който при коронавируса е дълъг – 7-10 дни. По време на инкубационния период аз няма да имам симптоми, но ще съм заразен за околните. Т.е. за този период аз мога без да знам да заразя десетки, дори стотици хора.“

„Това е първият вирус, който е асимптоматичен и се нарича субклинична заразност. Лечение до момента няма.

Дори излезе следващият ужасяващ момент – излязоха лаборатории с генетично разшифроване на кода на вируса и се оказа, че той е рекомбинация от коронавирус с вируса на СПИН. Те казват, че това е разработка на бойно биологично оръжие, което може да стане само с генно инженерство с висш пилотаж“, обясни проф. Петров.

„Това, което е факт и трябва да отчетем е, че здравната служба на Тайланд съобщи, че вече имат излекуван случай с противогрипни лекарства в комбинация на препарати срещу СПИН, което е вече ужасяваща новина“, посочи той. – „В момента имаме 400 милиона души в Китай, които са под пълна карантина.

Това означава, че там всички производства са спрели. Белият кахър е, че потреблението е спряло. Черният кахър е, че спират заводите, а оттам спира работата на останалите заводи по света, които се захранват от части, произвеждани в Китай.

Тук например става реч за автомобилостроенето по света“, коментира професорът. – „Епидемията е тръгнала. Това означава срив на финансовите пазари за стоки, посочи той. И допълни, че това означава, че още другия месец Китай влиза в рецесия, а целия останал свят ще влезе в рецесия до 6 месеца.“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече