Евгения Банева се нанеса в апартамента на покойната му съпруга Дочка

0

 Освободената като тежко болна от ареста Евгения сега е дала за своя актуален адрес мезонет на столичния булевард Витоша. Той бил собственост на Банев от дълги години, а по ирония на съдбата в момента Евгени обитавала спалнята на бившата му съпруга – покойната поетеса Дочка Банева. Навремето когато Евгения става секретарка и любовница на Николай Банев, Дочка трудно преживява изневярата му и е покосено от рак. По цели нощи стои сама и чака Николай във въпросното жилище, докато той води по екзотични екскурзии Евгения.

 Години по-късно ситуацията сякаш се повтаря, коментират близки до милионерското семейство. Евгения излезе от ареста заради тежка онкологична диагноза. Обитава самотна мезонета на последните два етажа на бул. Витоша, а под нея живеят първата съпруга на Банев и доведената му дъщеря.

Жена номер 1 в списъка на браковете на Банев- е Красимира. Тя има фризьорски салон на първия етаж. Когато двамата се женят, нейният баща е директор на завод в Харманли, а Николай Банев се подвизава като ресторантски музикант. След сватбата става стругар в завода на тъста си, активист в комсомола и се записва да следва българска филология в Пловдив. По-късно, станал вече вишист, той е настанен на работа в комсомола в София. Там среща втората съпруга Дочка, поетеса, по това време омъжена за сина на влиятелен човек от Ямбол. Бракът на Николай и Красимира приключва. Красимира обаче запазила добри отношения с бившия си мъж и дори отваря фризьорски салон в сградата на централния столичен булевард.

 Положението в момента е още по-драматично понеже освен с Красимира, Банева дели общ вход и с Риаса, дъщеря на покойната Дочка от Ямболския й съпруг. Раиса ненавижда Евгени и дори не го крие. В края на миналата година дъщерята заяви, че Николай е отмъкнал от майка й сумата от 840 хиляди долара.

Припомняме, че Николай и Евгения Баневи са подсъдими по общо пет обвинения  –  участие в организирана престъпна група, пране на пари, укриване на данъци незаконно притежание на боеприпаси и източване на няколко предприятие, сред които и Полимери, пише Ретро.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече