ВИДЕО! Мъж под карантина със съмнения за коронавирус: Това е фарс, държите затворен здрав човек и харчите държавни пари!

0

Млад мъж от Козлодуй, който е хоспитализиран в МБАЛ Бяла Слатина със съмнения за коронавирус, пусна видео от инфекциозното отделение, в което разказва за хаотичните мерки, които се вземат там.


За двамата пациенти, настанени в лечебното заведение със съмнения за опасния вирус, информира първо BulNews. Във видеото мъжът от Козлодуй споменава, че нашата медия е отразила случващото се в белослатинската болница и споделя подробности за ситуацията.


Веселин Искърски, както е името на пациента, споделил клипа, е потърсил помощ заради повръщане. След като медиците в здравната служба в Козлодуй разбрали, че е пътувал в чужбина го транспортирали в болницата в Бяла Слатина. В събота са му били взети проби от носа и гърлото, но все още няма резултат.
Младият мъж е бил изолиран в мизерна стая, а по негови думи храната е под всякаква критика.


Веселин разказва във видеото си, че в същото отделение е поставена под карантина и една жена, също със съмнения за коронавирус, която от притеснение е вдигнала кръвно предния ден.
„Това е един голям фарс. Държите затворен здрав човек и харчите държавни пари“, казва във видеото си мъжът.


„Правя това видео, за да се чуе. Аз имах натравяне. Никой не ме лекува от натравяне. Ако бях умрял – щяха да напишат – умрял от коронавирус“ споделя още Искърски.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече