Към Земята идва мощен енергиен поток (Денят е като нова страница, на която започваме да пишем близкото си бъдеще)

0

Венера е в тригон с Плутон – Това е период на романтични срещи, нови запознанства, романтични увлечения. По това време отношенията може бързо да преминат от периода на ухажване към интимност, тъй като се засилват сексуалните нужди и желания. Времето е подходящо за по-интензивно сближаване и взаимодействие. Ако личния хороскоп не противоречи – това е време на важни и сериозни отношения. Във вече съществуващите връзки може да се породи ревност и разправии.

Луната е в знак Близнаци от 04:39ч до 14:44ч на 31 март

Периодът принадлежи на въздушната стихия. Ключовите думи са дейност и активност. Емоциите са повърхностни. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се действа бързо, любознателността и любопитството стават по-активни. Хората са подложени на всякакви външни влияния, прекалено податливи, неспособни да мислят задълбочено и да вземат сериозни решения.

Денят е като нова страница, на която започваме да пишем близкото си бъдеще

Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система дробовете. От маникюр е добре да се откажете.

Продължава 5 лунен ден до 09:52ч на 29 март (от 08:22ч на 28 март)

Доминиращ 6 лунен ден от 09:52ч на 29 март до 10:27ч на 30 март

Един от благословените дни. Възможно е духовно пробуждане. В този ден към Земята идва мощен енергиен поток. Човек получава възможност да приема космическа енергия и космическа информация. За да чуете тихия шепот на интуицията, трябва да се държите спокойно, балансирано, да не допускате никакви спорове и конфликти.

Ден за получаване на любов и благодат. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци, които ви изпраща Вселената. Днес пристига много различна информация, но е необходимо да я “филтрирате“.

Шестият лунен ден дава на човека възможност да обмисли всички промени, настъпили през първите дни на лунния месец. Постепенно започват да му се откриват истини, които по-рано са били недостъпни за него. Приветстват се всички действия, които не са насочени към нарушение на космическият баланс. Могат да се започват нови дела.

Период на стабилност. В повечето случаи преминава мирно и спокойно. Всички ситуации са неутрални, не влияят върху цялостната картина на живота. Това време трябва да се използва за почивка и тихи, спокойни занимания. Идеален ден за почивка. Избягвайте да изразявате недоволство от живота, от другите. Бъдете въздържани, търпеливи и избягвайте провокациите. В конфликтни ситуации вземайте неутрална страна и се въздържайте от бурни емоционални реакции.

Днес избягвайте да давате своите вещи на други, нито пари на заем. В противен случай ще нарушите своя личен покой, успех и благополучие. Може да медитирате, да палите благовония или да правите аромотерапия. Денят е благоприятен за занимания с пранаяма и други подобни практики.

9 слънчев ден – Денят на Огъня е свързан с огромна мощ, способства многостранното творческо развитие и разширение на възможностите на човека. Ако имате подем на силите днес, това е добре. Покупки – само най-необходимото, това, което ще ви трябва скоро. Хубаво е да се посети църковен храм. Препоръчва се дома да се очисти от негативна енергия, да се държи непрекъснато запалена свещ, лампа.Епицентър

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече