Перничани: На КПП-та за София ни пускат само по двойки!

0

Перничани излязоха с гневни коментари относно новите изисквания на КПП-та към София, видя temi.bg. Оказа се, че нововъведенията не позволяват повече от двама души в автомобил да влизат в столицата.

Ако има повече от двама в МПС, те биват връщани обратно към Перник.

„Кое налага това и защо не е съобщено на хората, че са въведени такива мерки? Вчера на брифинга на МВР не казаха нищо такова! А в автобусите може, това е меко казано глупост!“, питат перничани във Фейсбук.

Ето и част от недоволството в коментари:

Yordan Malinov, Фейсбук: „Никой не е против мерките, вижда се, че има ефект, но защо не бяхме информирани вчера на брифинга? Хората разбират, като стигнат пункта, а си се редил час и повече на опашката и да не забравяме, че в автобуси и маршутки не е ли по зле?“

Simona Georgieva, Фейсбук: „Абсолютно ,в края на краищата на някои ни е жизненоважно да ходим!“

Boryana Angelova, Фесбук: „Явно е по-добре за тях по един в кола. Така задръстването ще е по-голямо, ще печелят повече от продажба на гориво, както и от паркоместата! Поредното безумие!“

Припомняме, че пет контролно- пропускателни пунктове има на територията на област Перник. Пътуващите от и за София се проверяват на КПП при светофарите в село Драгичево, в района на село Студена и при село Големо Бучино.

Екипи на полицията осъществяват контрол на влизащите и излизащите в посока Радомир и Ковачевци на територията на пернишкия квартал „Бела вода”, а на разклона за брезнишкото село Бабица се проверява пътникопотокът от и към Брезник и Сливница.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече