Руският екстрасенс Кашпировски започна онлайн сеанси срещу коронавируса

0

80-годишният руски екстрасенс Анатолий Кашпировски също излезе в битка срещу коронавируса, научи Temi.bg. Той стартира серия от сеанси, насочени срещу преодоляването на пандемията и психозата от Covid-19.

Психотерапевтичните си видеа екстрасенсът публикува в канала си в Youtube.  Докато хората бездействат и психясват в къщите си, „лечителят на милиони по света“ си е направил онлайн предаване и събира отново внушителна аудитория за „оздравителни сеанси“.

Легендарният в миналото психотерапевт от СССР твърди, че го гледат много хора по света, затова по време на програмата му върви директен превод на няколко езика. Преди две години той подаде иск в съда в защита на репутацията си след като руските телевизии му направиха колажи, представяйки го като пишман екстрасенс.

Всъщност съветският психотерапевт обобщава: „Невъзможно е да се излекува болен мозък, не мога да излекувам болен мозък“.  Използвайки набор от психотерапевтични техники, Кашпировски уж „включва“ системата за саморегулация на човек, което осигурява разработването на необходимите лекарства в организма, които могат да се справят с болката, както и с определена болест.

Ето и част от негов сейнс:

Нашето тяло е аптека, цялата периодична таблица“, казва той. Така според Кашпировски морфинът, инсулинът и други лекарства, които инжектираме в организма, ако е необходимо, постоянно се съдържат в микродози при хора, липсата им води до заболявания, а нормализирането на жизнените процеси се постига чрез създаване на програмни ситуации отвън.

Припомняме, че Кашпировски придоби популярност след 1989 г., когато той води по телевизията „Здравни сеанси на лекаря-психотерапевт Анатолий Кашпировски“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече