Коцето Калки: Чувствам се предаден, поповете са престъпници!

0

Да причестяват с обща лъжичка? Безпросветно и лицемерно поведение, ядосан е музикантът

Костадин Георгиев – Коцето Калки, е поредният ядосан на ритуала в църквата с даването на причастие от обща лъжичка, видя Temi.bg.

Певецът пусна убийствен пост на стената си във фейсбук, в който разгроми безотговорното отношение на свещениците предвид пълзящия коронавирус.

Ето какво написа музикантът:

ОБЩА ЛЪЖИЧКА! Църквата гарантирала, че от нея не се хваща Covid. Вероятно това са им казвали на общите меси в Индонезия, и на ислямските служби, откъдето пламнаха хиляди.

Дори учениците на Исус не са яли с обща лъжица. Днес за първи път от 30 години не взех причастие в храм. Стигнах до потира, видях как 10 свещеника пиха от него и се отказах от безотговорното разнасяне на зараза.

Поведението на Църквата е безпросветно, лицемерно и бих казал престъпно! Топите им краката в разтвор на входа, държите ги на разстояние с маски, а после им давате да оближат обща лъжичка! Докато някъде по света копаят общи гробове! Исус ще ви прости ли, ако заразите чедата му?

Лъжичката ли е свещена или причастието? Досвидя ви се да купите 80 еднократни? Преди дори я дезинфекцирахте след всеки!

Днес се почувствах предаден. Заради 40 дневния си пост, духовното си усърдие… Заради медицинското си усърдие за всеки мои пациент. И заради всички, които не отидоха да оближат ОБЩАТА ЛЪЖИЧКА!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече