Близо 60 000 лв бяха събрани за децата на Милен Цветков

0

Целта е до 19 юни да бъдат събрани 100 000 лева

За часове хиляди добри българи дариха близо 60 000 лева за двете деца на загиналия в тежка катастрофа Милен Цветков, научи Temi.bg. Кампанията бе подета от приятели на телевизионния водещ, като обявената цел бе до 19 юни да бъдат събрани 100 000 лева, с които да бъдат подпомогнати 24-годишната Калина и 8-годишният Боян.

Милен Цветков оставя две деца, едното на 8 години. Негови колеги журналисти и приятели стартират дарителска кампания в подкрепа на децата му. Средствата се събират и ще се разпределят с административната подкрепа на Фондация „Работилница за граждански инициативи“.

Целта на кампанията е да осигури средства на децата за тяхното образование, грижа и подкрепа, която баща им при други обстоятелства би им осигурил“, гласи текстът в сайта за благотворителност, където тече инициативата.

Припомняме, че снощи точно в 21 часа приятели и колеги на Милен Цветков запалиха свещ на прозорците и балконите си за него и всички жертви на безумията по пътищата, които според тях дори и вирусът не може да спре. Те настояват за справедлив процес и край на войната по пътищата.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече