Турист към Ангелкова: Призивът Ви да почиваме по нашите плажове е смехотворен и жалък опит

0

Варненецът Марин Митев публикува провокативен пост във Фейсбук, насочен към министъра на туризма Николина Ангелкова, видя Vest.bg. Той пряко обвинява министърката, че е направила всичко възможно да отблъсне българския турист.

„Години наред вашето министерство, концесионерите на нашето Черноморие, хотелиерите и ресторантьорите правиха всичко възможно да отблъснат българския турист. И мога да ви поздравя: Успяхте! Както днес казаха по новините, болшинството от българите почиват в Гърция или Турция. Защо, на всички почиващи в странство им е ясно. Сегашният ви призив да почиваме по нашите плажове е смехотворен и жалък опит! Поне имайте честта да замълчите гузно и да запазите, така добре, отстояваната позиция до сега! Бих искал да ви кажа, че по никакъв начин, няма да последвам вашия призив! Нито тази, нито някоя от следващите години! Когато имахме желание, не ни искахте! Сега закъсахте и се обръщате към нас за помощ! А утре? Пак ли ще ни забравите? Надявам се за всички гореспоменати бизнесмени да настанат “интересни времена”. Тогава ще разберете стойността на родния турист, но ще е вече късно!“, казва още в обръщението си Митев.

Само за часове постът му събра близо 1000 харесвания и около 170 коментара, както и бе споделен в туристическите групи в социалната мрежа.

Ето и част от коментарите на потрубителите:

Цвета Георгиева, Фейсбук:  „Не знам дали някой е забелязал същото като мен, но в гърция си тачат гръцките туристи най-много от всички други. Жалко че започнаха доста българи ганьовци да ходят и сякаш гърците охладняха към нас, това за едно 5-6 години“.

Galina Yordanova, Фейсбук: „И най-вече – задръстени плажове, маломерни свободни ивици, няма място за паркиране на колите, чалготека до късни доби… И навсякъде те гледат като ходещ портфейл, който трябва да бъде изтръскан, а не като клиент, който да бъде добре обслужен!“

Daniela Koseva, Фейсбук: „Абе вие не разбрахте ли, че хотелите по морето са направени с изпрани пари и не с цел печалба. Цел узаконяване на бизнес от червените куфари. Никой от хотелиерите не му дреме за вас. По хотелите по Слънчка и Влас има до 3% българи…“

Надежда Драганова, Фейсбук: „На нашето черноморие ще отида само ако е задължително и безплатно ,но пак не е сигурно дали си заслужава . Като искаха по 14 лв за супа, да са мислили. Изобщо не са за съжаление. Щом е по-луксозно и евтино да отидем в Тунис, Сицилия или Анталия, защо да сме в Поморие, например“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече