Бареков назидателно: Да гласуваш за палача си от простотия и недалновидност – какъв безогледен цинизъм!

0

Бившит евродепутат очаква положението у нас скоро да стане неконтрулируемо

За пореден път бившият евродепутат Николай Бареков използва профила си във Фейсбук, за да раздава безплатни съвети, лични оценки и да прокарва лозунги, видя Temi.bg. Той заклейми подкупното поведение на българските гурбетчии, които гласуваха пак за тези, които ги прокудиха от глад.

„Българските „чуждестранни инвеститори“ от огнищата на зараза в Европа си кацат безпроблемно по около 1000-2000 на ден и потъват по гета, градове, села и махали с таксита, автобуси и влакове. Без контрол на Летище София, без последваща карантина. Изпусната работа. Тулупите се въртят като мухи без глави, някои от тях – вицета с вид на сумисти -хипертоници, даже пропушиха от зор в официалния строй на парада. Положението у нас скоро ще стане видно неконтрулируемо. Гастербайтерите в чужбина бяха гордостта на управляващите. Напускаха безропотно България, отчаяни от икономическия колапс и връщаха на роднините, спестените пари от ягодовите полета, розовите насаждения, кенефите и пиаците за леки жени“, се гневи Бареков.

Той подчертава също, че същевременно поради ред причини – незаинтересованост и липса на ценз, отново именно те са гласували пак за тези, които ги прокудиха от глад.

Смахната работа. Да захранваш с кинти и да гласуваш за палача си от простотия и недалновидност. Икономическите министри на властта пишеха техните върнати спестявания към родата всеки месец в графата „Чуждестранни инвестиции“. Защото други отдавна няма. Какъв безогледен цинизъм!  Днес тези българи се връщат на талази заразени, за да търсят лечение в България и заразяват хиляди само за ден. А тук повечето болници са пред колапс. И кръгът се затваря“, коментира Бареков.

Той прогнозира също, че  народът ще плати цената с доста жертви – възрастни и болни хора, които Системата вече е хвърлила на кучетата! „Ето как простотията народна и търпимостта към неграмотността на калинките ни докарва страшна беля на главите“, финализира поста си бившия евродепутат.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече