Гражданка закова Радев: Омърсявате ни със сквернословието си! Слязохте на улично ниво!

0

Ако простим поведението Ви, значи живеем в безправна комунистическо-диктаторска държава„, се казва още в писмото

Българска гражданска изпрати отворено писмо до президента Румен Радев, в което по безпощаден начин изрази погнусата и разочарованието си от нивото на първия в „главата“ на държавата, които си е позволил по време на чума да трупа лично-политически дивиденти. Текстът е озаглавен  „ОТВОРЕНО ПИСМО ДО ПРЕЗИДЕНТА НА БЪЛГАРИЯ ОТ ИМЕТО НА ГРАЖДАНКА, ЖИВЕЕЩА В ПРАВОВА ДЪРЖАВА И ПОДКРЕПЯЩА ПРЕМИЕРА БОРИСОВ“.

Господин Радев,

Научена съм да уважавам институциите и няма да си позволя да бъда невъзпитана с Вас, но имайте предвид, че не уважавам тези, които се опитват да рушат авторитета на институциите, особено тези, които ги рушат ОТВЪТРЕ!

Много пъти до сега изказвахте разни мнения и становища, които на мен лично не ми харесват, но считах, че все пак имате право на различно мнение, имайки предвид опозиционния Ви на ГЕРБ произход, да не забравяме, че вашата „кръвна сестра“ се нарича БСП!

Но през последните дни Вие си позволихте да хвърляте в публичното пространство преки обвинения не към когото и да е, не към този или онзи политик, тази или онази партия, а към Министър Председателя на България, а оттам и към държавата, а оттам и към милионите граждани на България, гласували за ГЕРБ и ПЕРСОНАЛНО ЗА БОЙКО БОРИСОВ, а това е НЕДОПУСТИМО, дори за Президента, дори НАЙ-ВЕЧЕ за Президента на СЪЩАТА ТАЗИ ДЪРЖАВА!

Схващате ли мисълта ми, г-н Радев?

Г-н Радев аз ОСТРО ПРОТЕСТИРАМ и считам, че Вие допуснахте НЕПРОСТИМА ГРЕШКА! И, ако ние, демократично настроените граждани на България, се направим на разсеяни, ако простим тази Ваша грешка, то тогава ще признаем, че живеем в безправна държава, с комунистическо-диктаторска държава, в която въпросите на вината пред закона и невинността пред закона се решават не къде да е , а в „Народния съд“ с новоучредител г-н Президентът!?

Снимка: bultimes.bg

Нямам намерение да преразказвам думите Ви, защото ще се омърся със сквернословието Ви!

Само ще Ви попитам на Вас, на Вашата партия, на Вашите приятелски партии, на Вашия бивш лидер на БСП, на Вашия сегашен лидер на БСП, на Вашите сътрудници и съветници…КАКВА ИМ Е ИСТОРИЯТА?

Чакам да ми разкажете или те самите да ми разкажат!

Още един въпрос: кои журналисти и кои медии Ви се падат някакви?

И последен въпрос: Сергей Станишев ли направи Делян Пеевски шеф на ДАНС?

И накрая имам две изисквания към Вас, които много държа да ги изпълните!

Първо: по най-бързия начин внесете ДОКАЗАТЕЛСТВА за твърденията си относно нашия Премиер!

Ако имате такива, нека изчакаме компетентните органи да си свършат работата.

Второ:Ако нямате доказателства за твърденията си, тогава незабавно се извинете на г-н Борисов и…напуснете поста си по собствено желание!

Ако имате някакви доказателства и те се окажат негодни доноси тип ДС, които доноси нямат стойността на доказателства според ЗАКОНА, тогава напуснете поста си доброволно, БЕЗ извинения!

Защото никой няма да Ви прости.

Нека завърша обръщението си към Вас с едно горчиво, чисто човешко съжаление!

Г-н Радев, очаквала съм от разни там журналистически парцали да говорят и пишат глупости, а на моменти и противозаконни неща.

Очаквала съм от разни там „разжалвани“ ченгета да имат зъб на Бойко Борисов и да го нападат при всеки удобен за тях момент.

Очаквала съм старите тиквеници от БКП – БСП – ДС – ДПС- и прочие да фабрикуват манипулации и пропаганди по ЕДИНСТВЕНИЯ политик и ПРЕМИЕР у нас, който НЕ ПОДДАДЕ НА НАТИСКА ИМ!

Очаквала съм от разни там влюбени и разлюбени госпожи и госпожици да лекуват раните си, пишейки истерични памфлети срещу Премиера ни…

НО….НЕ СЪМ ОЧАКВАЛА ПРЕЗИДЕНТЪТ НА БЪЛГАРИЯ ОТ ВИСОТАТА НА ВЛАСТТА, КОЯТО ПРЕДСТАВЛЯВА, ДА СИ ПОЗВОЛИ ДА СЛЕЗЕ НА УЛИЧНО НИВО!

Очаквам реакцията Ви!

Ще изпратя официално писмо до Вас, а Вие можете и да не го четете. Но аз ще чакам отговора Ви и най-вече последващите Ви действия! Нека избегнем лицемерното „С уважение!“! Защото аз не Ви уважавам! Чрез обвиненията си към НАШИЯ ПРЕМИЕР Вие показахте тотално неуважение към:

ПРЕМИЕРА, ДЪРЖАВАТА, ВСИЧКИ НАС“, завършва възмущението си гражданската.

Писмото е подписано от Анна-Мария Станкулова, гражданка, живееща в ПРАВОВА ДЪРЖАВА!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече