Албена Белянова,бивш зам.-шеф на АДФИ : Едно зло броди из България и това е ГЕРБ!

0

Бившият зам.директор на Агенцията за държавна финансова инспекция и юрист Албена Беланова направи опустошителен коментър на сагата Борисов-Караянчева във връзка с изтеклия скандален запис на премиера и последвалите снимкови компромати.

Едно зло ходи из България и това е ГЕРБ. Председателят на Народното събрание и министър-председателят заедно се подиграха грозно с жените в България. Борисов, назовавайки жената, заемаща най-високия пост в държавата „тъпа, кърджалийска п ** а”, а Караянчева, прощавайки му, защото „знае, че го прави с душа“. Прегърна я, цуна я и му прости. Реакцията на Караянчева е непростима. Реакцията на Караянчева е зло“, анализира политически абсурдната ситуация Белянова в личния си профил във Фейсбук.

Нима не разбира, че с дадената от нея прошка дава индулгенция на всеки простак да обижда всяка една жена в България? Ако председател на Народното събрание може да бъде наречена с тези принизяващи думи, и да бъде простено, какво можем да очакваме като отношение към всички други жени? Награда за простака?

Нима не разбира, че с дадената от нея прошка застава на страната на насилниците? В действащ закон, с който се предполага да е запозната, е установено, че: „Сексуален тормоз“ е всяко нежелано поведение от сексуално естество, изразено физически, словесно или по друг начин, с което се накърняват достойнството и честта и се създава враждебна, принизяваща, обидна, унизителна или застрашителна среда“.

Нима е забравила казаните от нея през есента на 2018 г. думи:

„Едно зло ходи из България и това е домашното насилие.“

„Приемам борбата срещу домашното насилие за своя кауза.“

„Не трябва да бъдем неми свидетели на домашното насилие.“? Или са били фалшиви?

Снимка: Кадър БНТ

Нима е забравила и срещата в Народното събрание, на която я запознах с данни за насилие на работното място, а на нея й беше забавно и ведро каза: „Тук (в Народното събрание) такива неща не се случват.“?

Прощавайки обидата, Караянчева прощава и поощрява открития и безнаказан тормоз над всяка една жена. Това е непростимо. Това е зло.

Ако в ада има специално място за жени, които не подкрепят други жени, колко ли специално трябва да е мястото в ада за жени, които вредят на други жени?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече