Пиар експерт: Гешев никога няма да разследва Домусчиев, Ковачки и Пеевски

0

Според Весислава Танчева разследването срещу братята Пламен и Атанас Бобокови в момента прилича на отмъщение на техните конкуренти

Главният прокурор Иван Гешев никога няма да разследва Кирил Домусчиев по никакъв повод, няма да разследва собствениците на ”Титан” и на ”Инса ойл”, няма как да разследва Делян Пеевски, Христо Ковачки – също, но може да разследва Борисов. Това заяви в предаването ”Денят с Веселин Дремджиев” по ТV+ и TV1 пиар експертът Весислава Танчева.

Тя коментира последните разследвания и публикации на прокуратурата и отбляза, че докато от държавното обвинение информираха медиите за редица разпити, то за разпитите на премиера Бойко Борисов, финансовия министър Владислав Горанов и депутата от ГЕРБ Менда Стоянова се разбра едва след като те са приключили. „Доста е двоен аршинът на българската прокуратура, тя съвсем очевидно не играе ролята на безпристрастен събирач на доказателства, каквато на теория трябва да е нейната задача, когато става въпрос за важни неща и важни дела“, смята Танчева.

Според нея разследването срещу братята Пламен и Атанас Бобокови в момента прилича на отмъщение на техните конкуренти, а поводът е казусът с танкера Badr. Тя смята и, че бизнесменът Валентин Златев също е бил разпитван от прокуратурата за случилото се с танкера и за кореспонденцията между Пламен Бобоков и президентския секретар Пламен Узунов.

Материалът е от сайта Frognews.bg.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече