ПР експертът Диана Дамянова: Всеки средностатистически простак вижда в Борисов себе си

0

Според нея народът не пусна Пеевски в ДАНС и сега си имаме премиер в сянка

Българският народ напълно заслужава това управление, защото е тъп и крадлив – точно като своя министър председател. Припознава себе си. И когато министър председателят спи като тулуп, вероятно пиян, защото трудно могат да го снимат иначе, народът съчувства на своя водач. И иска да се информира от „Нова телевизия“. Значи, напълно заслужава съдбата си. Всеки средностатистически простак вижда в Борисов себе си. Сигурна съм, че сега се кефи на пачките с парите. Това заяви във видео интервю за „Студио Банкеръ“ дин Диана Дамянов, бивш синдикалист, ПР експерт.

Вижте цялото интервю на д-р Диана Дамянова тук:

В интервюто д-р Диана Дамянова каза още:

Сега в кабинета са събрани два типа хора: едните са обидно неграмотни, другите са  служители на един човек и изпълняват заповедите му.

Управляващите се опариха тежко от Божков, ако посегнат и на Златев, ще получат нов сериозен враг. Проблемът се корени в това, че през 2013 г. народът, в пристъп на революционна будност, не позволи на Пеевски да стане шеф на ДАНС. И сега си имаме министър председател в сянка.

Аз съм доктор на историческите науки и преди три години предположих, че управлението на Борисов ще остане в историята като една точица. Сега се отмятам. То ще остане в историята като най-грубото погазване на политическите правила.

Ако в казуса на Бобокови има нередности, те, както и в случая с Божков, са били законово уредени така, щото определени хора да могат да се възползват. Престъпно може да е действал този, който е създал закона.

Няма да коментирам компроматите, но съм убедена, че всичко, което изтича по линия на Божков е 100% вярно. Божков никога не би дал подкуп, без да е документирал това по 101 начина.

Едно от най-големите им престъпления е, че унищожиха синдикатите. Или по-точно, синдикатите се самоунищожиха. В България синдикати няма, има оядени мои наследници.

Материалът е от „Банкеръ“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече