Десислава Иванчева: Всеки, който не е покорен, ще има съдбата на мен и Биляна

0

Приятели, минаха повече от 2 годни от както ни сготвиха показно пред спортното министерство. За това време се изговориха много лъжи от прокурори, скалъпиха се разни нови доказателства, изчезнаха такива, които ни оневиняват. Всичко това с едничката цел – ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО ДА БЪДЕ СЛОЖЕНО НА КОЛЕНЕ, да покажат на всички хора, че нямат право да влязат във властта, с честно спечелени избори“. С тези думи започва поста си в личния си профил обвиняемата бивша кметица на район „Младост“ в София Десислава Иванчева.

Подсъдимата очаква днес да бъде произнесена окончателна присъда по делото срещу нея и Биляна Петрова.

Ето как продължава поста й:

Да покажат, че всеки, който иска да е в управлението трябва да е покорен изпълнителен, да няма мнение, да се корумпира, да изпълнява безропотно, да чака пред вратата на Пепи Еврото. А всеки, който не е – ще има съдбата на мен и Биляна.


Днес очакваме присъди на втора инстанция. Тъй като не е позволено снимането в залата, ще ви покажем показния ни арест такъв, какъвто беше още в началото на 2018 година – само година и половина след встъпването ни в длъжност.


Във видеото с ареста може да видите много „герои“ от шпицкомандата, на които послужихме, като трамплин в кариерата – единственият инструмент и кандидат главен прокурор Иван Гешев, Тони Балкона (Антон Славчев – издигнал се в кариерата до зам. шеф на КПКОНПИ, чийто балкон е 5 пъти по-голям от моя апартамент) и стоящия на пост за поръчки пред кабинета на Пепи Еврото – прокурор Франтишек Петров – станал шеф на Спецпрокуратурата. След толкова време вече може да си направите изводи КОИ СА ЛОШИТЕ В СТРАШНИЯ ФИЛМ, кои са престъпниците, кои са набедителите и крадците, кои са обслужващите офшорната мафия, сред главните действащи лица.

Малко преди това Иванчева написа още:

Днес съм резюмирала на кратко част от скалъпените обвинения и несъответствията по тях, на база, на които ни сготвиха:

1. СРС-тата са негодни – тези, които ни оневиняват са с много лощо качество, а тези, които твърдят, че ни уличават и то косвено са свалени безобразно, със заменени думи, смисъл – КАКТО ИМ Е БИЛО УДОБНО.
2. Тефтерчето ми е бил 40 дни без надзорен в следствения отдел и там се появява нова страница (някой се е упражнявал да имитира почерка ми и то с цифрите и %, както е написано отпред) и тогава и дописването на първа страница.
3. Сумата 187 500 лв. е извън обвинителния акт, а Хинова ни осъди по нея, което не е законно.
4. Нямат доказателство или снимка за двете измислени срещи на 16.3 и 11.4, дори ние имаме доказателства за 11.4 (данни, че в 1.30ч. сме заснети, че сме на проверка но строителен обект, от охранителни камери на обекта)
5. Дюлгеров представи свидетел, че е бил с него по това време, а прокуратурата твърдеше, че е с Ваклин по това време;
6. Незаконния състав на първоинстанционния съд, от което би следвало и присъдите да са незаконни;
7. Опopoчeни стотици вeщecтвeни дoĸaзaтeлcтвa, вĸлючитeлнo бeлязaнитe бaнĸнoти се разминават от описаните и налични;
8. Изпoлзвaнeтo нa cпeциaлнитe paзyзнaвaтeлни cpeдcтвa (CPC). Тe би трябвало да ca зaдeйcтвaни след cигнaл, но ĸoйтo нe coчи нa тeжĸo yмишлeнo пpecтъплeниe (само в такива случаи е допустимо изпoлзвaнeтo им и тo ĸaтo ĸpaйнa мяpĸa);
9. Освен незаконното подслушване СРС-тата ca eĸcплoaтиpaни oт cвидeтeл, ĸoйтo e oт KΠKOHΠИ, a cлyжитeлитe нa тaзи ĸoмиcия нямaт ниĸaĸвo пpaвo нa yчacтиe в дocъдeбнoтo пpoизвoдcтвo. Caмo чe cвидeтeлят Дeнeв нe caмo e yчacтвaл, aми бeлязвa пapитe, пpeдaвa ги нa Baĸлин и вcичĸo тoвa бeз ниĸoй дa ни ĸaжe зaщo!;
10. Фaмoзният cвидeтeл“ Baĸлин, зa ĸoгoтo cъпpyгaтa мy ĸaзвa, чe тoй нe xoди пo инcтитyции и нямa ĸaĸ дa мy ce иcĸaт пapи. A caмият тoй твъpди, чe пycнaл жaлби дo KΠKOHΠИ и cпeциaлизиpaнaтa пpoĸypaтypa, ĸoитo oбaчe тaĸa и ca ocтaнaли нeoтĸpити.
11. Ваклин е единствени свидетел, на който се креп цели фарс и той даде в хода на делото пpoтивopeчия показания: Kaзвa, чe пoдĸyп мy e бил пoиcĸaн в ĸpaя нa мapт. Toгaвa ĸaĸвo пpaвят cлyжитeлитe нa KΠKOHΠИ и нa Cпeциaлизиpaнaтa пpoĸypaтypa дoтoгaвa, зaщo ca вĸлючeни CPC, ĸaĸвo paзcлeдвaт тe дo тoзи мoмeнт?
12. Baĸлин вaди 70 000 eвpo, c нeycтaнoвeн пpoизxoд, нo пpoĸypaтypaтa нямa жeлaниe дa гo ycтaнoвявa. Дeнeв ĸaзвa, чe Baĸлин нe e пиcaл жaлбa, a тoй – чe e пиcaл. Ocнoвният cвидeтeл нa пpoĸypaтypaтa нa мecтa гoвopи зa пapи, ĸoитo тpябвa дa възcтaнoви нa aнгличaнитe. Излизa, чe лъжe чyждecтpaннитe cи пapтньopи и изпoлзвa пapитe им зa дaвaнe нa пoдĸyп!“
13. Няма как да сме получили пари, при условие, че сме били отстранени от КПКОМПИ от колата и скрити в сградата на Министерството на спорт без никаква възможност да си виждаме колата, която е била изцяло отворена, всеки е можел да слага всичко в нея;
14. Ръцете от хващателната част не светят;
15. Не сме задържани от правилния орган. КП КОМПИ ни задържат, което е незаконно
16. Фалшифициране на протокола по задържането ни от 17.4.18г

Видио към показния арест на Иванчева: https://www.facebook.com/watch/?v=320163345647110

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече