Най-голямата кетъринг фирма в България стана жертва на заговор от бивши служители

0

Жалба срещу спиране работата на кухнята, приготвяла храна за „Пирогов“ и „Шейново“, е подала собственичката на най-голямата кетъринг фирма у нас. От LCS кетъринг са категорични, че сигналът срещу тях от страна на бившите служители е бил с цел уронване на престижа.

И допълват важната подробност, че снимките умишлено са направени в екарисаж камерата, където се съхраняват само бракувани продукти

Припомняме, че преди няколко дни бивши служители на кухнята изпратиха сигнал до медиите с кадри от базата, в която се приготвя храна за двете болници. По думите им са се използвали некачествени продукти с изтекъл срок. Имало оплаквания и от пациенти.

Управителят на базата Пламен Иванов и главният готвач Марио Николов разбират за проблема от телевизията и остават шокирани. „Защо нито веднъж нито една от болницата не се е оплакала от качеството на доставяната храна?! Защо готвачката не е дошла лично при мен да ми покаже негодните продукти?“, недоумява Николов.

И допълва, че никога не са се излагали пред никого, тъй като готвят за над 2500 души.

Странното в цялата ситуация е и отношението от страна на медицинските сестри, приемали храната. Те твърдят, че са виждали нередности, но едва сега си позволяват да ги коментират. Нито веднъж преди това не са се обърнали към ръководството на болницата с оплакване.

„Ако бях на мястото на управата, моментално бих уволнил медсестрата, за това че не е взела отношение, а уж е видяла развалена храна“, възмутен е главният готвач.

Необяснимо е и как изведнъж бивши работници и болница се съюзяват с общи обвинения, а преди това години наред не са изказвали негативно мнение по отношение работата на кухнята.

Предположенията са, че зад компроматите стои бившата управителка на заведенията и кухнята Стефания Добрева. Докато била на ръководния пост, тя уволнявала служители, за да назначи свои хора на тяхно място, твърдят запознати.

Заради организирания саботаж и умишлено уронване на престижа на фирмата на Добрева ще се потърси отговорност.

Кухнята в действителност е едно от най-големите имена у нас.

„Няма логика да си позволят немарливост по отношение на храната точно за болниците. Лично ние никога не сме имали оплаквания или притеснения относно доставената храна. Подозирам, че това е компроматна война срещу фирмата, зад която стои конкуренцията може би“, коментираха доволни клиенти на LCS кетъринг.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече