Измамничка се представя за служител на БНТ! Десетки фирми и хора пропищяха! (СНИМКИ)

0

Бившата управителка на LCS кетъринг Стефания Добрева се оказа серийна измамничка, ужилила десетки фирми и хора с наглите си схеми, ожалиха се самите те.

Последната й жертва е кухнята, приготвяла храна за „Пирогов“ и „Шейново“, която бе набедена, че използва некачествени храни. Именно Стефания Добрева стои зад фалшивите компромати срещу LCS кетъринг, като се оказва, че е прилагала същите очернящи методи и спрямо предишни свои работодатели.

Бившата управителка на най-голямата кетъринг фирма у нас е организирала саботаж и умишлено уронване престижа на кухнята. Тя разпространила в медиите снимки от екарисаж камерата, където се съхраняват бракуваните продукти, с твърденията, че се използват за храната в болниците.

Докато се подвизавала в LCS кетъринг, Добрева уволнила част от екипа, назначавайки свои хора, които да й сътрудничат в схемите.

„Целта й е била да си подготви почвата за кражба на средства и бизнес. Така е процедирала и с бившите си работодатели“, разказват запознати. И дават за пример как си е тръгнала от магазин нонстоп с 2000 лева, за което й е заведен съдебен иск.

Била е и служител на голямата верига „Паоло Бутичели“, където пък я уличили в кражба на обувки. В пияно бар Корнер на бул. „Черни връх“, където е работила, собствениците са изпаднали в ужас от Стефания и нейните схеми. Също така и Петя Раева, която е бивш съдържател на кафето и стола в БНТ, е ужасена от схемите и.

Иначе публично Стефания Добрева се представя като служител на БНТ, което е поредната й лъжа. Наша проверка показа, че никога не е работила в телевизията, а просто е отговаряла за доставките на храна в БНТ.

Всички ощетени от Добрева фирми и лица вече подготвят завеждане на мащабно наказателно производство за кражби, уронване на престиж и нанасяне на материални щети в особено големи размери.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече