Бизнесменът Павел Вълнев със силно послание: Време е хората да си отвоюват България от „отличниците“

0

Време е хората да си отвоюват България от „отличниците“, които си мислят, че благата са само техни и не забелязват, че ги притежават заради саможертвата, унижението и материалната нищета на милиони.“ Това се казва в силно послание, отправено от новоизбрания зам.-председател на ПП „Републиканци за България“ Павел Вълнев.

Според известния предприемач следващите няколко месеца ще са решаващи за това каква България искаме да оставим на децата си.

„Семейството на „Републиканци за България“, към което избрах да принадлежа, ще даде всичко от себе си, за да стане страната ни по-справедливо, по-човешко и по-добро място за всички. Целта ни е проста – да покажем, че идеалът на Левски за чиста и свята република не е недостижима мечта, а може да бъде реалност. Нашата реалност“, коментира във фейсбук страницата си Павел Вълнев.

Като българин, живял и работил в чужбина, винаги съм откривал утеха и вдъхновение в идеите на българските будители. Съзнавам, че постигането на правова държава, каквато всички заслужаваме, е труден и дълъг процес. Че благоденствието на хората е откраднато. Твърдо вярвам, че с подкрепата на сънародниците ни у дома и по света няма невъзможни неща. Ако сме единни, успехът ни е гарантиран, пише още бизнесменът.

Живеем в парадоксален преход през последните 30 и повече години. Общо 10 милиона български граждани, тук и по света, сме донори на малцина избраници. Да, бенефициент на демокрацията е тънка прослойка, клика, секта, родена в политическите инкубатори. Тези „отличници“ си мислят, че благата са само техни и не забелязват, че ги притежават заради саможертвата, унижението и материалната нищета на милиони. Време е този тренд да се обърне. Време е хората да си отвоюват България, категоричен е Вълнев.

„В основата на „Републиканци за България“ е вярата, че сплотеността, взаимното уважение и работата в екип са начинът да променим страната си към добро. През идните дни и седмици ще се посветим на това да разширим семейството на „Републиканци за България“, за да постигнем общата ни кауза – България, в която всеки има място под слънцето. За актуална информация около кампанията и дейността ми можете да харесате и споделите тази страница. Тъй като пред красивите думи предпочитам конкретните действия, мога да ви обещая едно – винаги да съм на ваша страна. С действия. Надявам се с много от Вас да се видим лично и да имам шанса да чуя идеите ви за това в каква България искате да живеете, пише още Павел Вълнев.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече