Павел Вълнев в Сатовча: „Републиканци за България“ е единствената алтернатива за противодействие на ДПС

0

„Родопчани са трудолюбиви хора и успяват навсякъде по света, но е крайно време да останат тук и да не търсят реализация в чужбина. Единствената партия, която има реален потенциал да помогне на българите след  30 години демокрация това е Републиканци за България.“ Това каза Павел Вълнев пред симпатизанти на „Републиканци за България“.

Председателят и зам.-председателят на „Републиканци за България“ Цветан Цветанов и Павел Вълнев заедно с областния координатор за Благоевград д-р Атанас Камбитов, Георги Икономов и общинския съветник от Сатовча Венци Манов се срещнаха с членове и поддръжници на партията в община Сатовча.

Те съобщиха и за официалното признаване днес на партията от Софийски градски съд.

Структурата на Републиканци за България е изградена не само в Сатовча, но и във всички села от общината, благодарение на Венци Манов, който излезе от общинската листа на ГЕРБ, за да се присъедини в новосформираната партия.

Обсъдени бяха актуални проблеми отнасящи се за препитанието на населението от общината – интересът с концесията на камъни, водоснабдяването в общината и мръсната вода, която са принудени да използват жителите на Сатовча.

Присъстващите споделиха, че малкият и средният бизнес не са получили необходимата подкрепа, която им е обещана.

Хората от община Сатовча са на мнение, че само „Републиканци за България“ са алтернатива на управлението, което демонстрира ДПС с мълчаливата подкрепа от страна на ГЕРБ. Това усещане е станало все по-силно през последната една година.

Зам.-председателят Павел Вълнев сподели, че когато е в Сатовча и в Родопите, се чувства като у дома си, защото се намира на 20 км от родното си място Доспат.

Обиколката в Благоевградска област продължава в община Гърмен.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече