„Черен петък“ за политици: Какво да вземеш с намаление от Борисов и другите

0

Черният петък се задава и безсънните нощи за процент отбивка от цената стават все по-интензивни в тягостно скролване из платформите за онлайн покупки. Време е и на четвъртата плазма да гастролира вкъщи – въпреки че имаш такава във всяка стая от апартамента, преценил си, че е необходима още една за мазето, да хвърляш един поглед, докато редиш бурканите.

Но – какви да са, освен сигурни източници – осведомяват, че ще предстоят и редица промоции, свързани с важни политически фигури.

А именно:

1) Плазма с непрекъснат лайфстрийм от джипа на Борисов  Поради голямото търсене и несекващ интерес към това всичко за държавата да става ясно зад волана и по асфалта големите вериги предоставят нов продукт. Става дума за плазма с пряка връзка от джипа на премиера, която в реално време да следи всичко, което става там. Има и специална отстъпка – за всеки километър асфалт, на който зрителите са станали свидетели, се отделя и по процент отстъпка. 

2) Електронен брояч на заразените от коронавируса  Домът на всеки може да се снабди със специален брояч за заразените от коронавирус. Той ще черпи данни директно от лабораториите, за да може максимално бързо, още преди пресконференциите да премигва при всяка промяна на цифрите.

3) Успокояващ глас на Мангъров Продава се в комплект с предишната технология. Специалните bluetooth предаватели опасват всички стени, откъдето от време на време се чува гласът на доц. Мангъров. Например: че коронавирусът минава като счупен крак – седиш и чакаш. И че е като секс без забременяване. И че маските миришат на джоб. Към него анти стрес топка с леки гумени шипчета във формата на коронавирус, която да стискаш ако се нервираш прекалено. 

4) Технология, която следи колко от дарените ти пари отиват за апартамента на Славчо от „Хелп Карма“  За да може прозрачността на платформата „Хелп Карма“ да бъде максимална, повечето големи вериги предлагат технология, която да проследява каква част от парите за благотворителност в страната отиват за имотното състояние на програмиста Славчо от „Хелп карма“ – ценният кадър, получаващ понякога по 80 000 лева на месец. Технологията има и напомняща функция за специален DMS Slavcho, който да пращаш по няколко пъти на седмица, защото ако не го направиш, този човек ще отиде да работи някъде в чужбина, а само така може да остане тук – а ти не искаш той да заминава далеч. 

5) Чип, измерващ колко дни ти остава докато бъдеш чипиран  Чипът засича обратното броене, което остава докато бъдеш чипиран. Времето е индивидуално за всеки потребител и всъщност брои месеците, което ти остават, докато схванеш, че принципно си чипиран още откакто си станал горд притежател на смартфон. Само блажените и податливи на конспирации съзнания все още имат възможността трепетно да предполагат, че това предстои в бъдещето. Реалистите го знаят.  

Автор: Райко Байчев

Източник: Actualno.com

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече