Волята на демагога Борисов: Тази година полумерки, догодина – цели! (ВИДЕО)

0

Това не е локдаун и мерките на управляващите не са в подкрепа на бизнеса. Разбрахме го от подчинените на Бойко Борисов, докато той месеци наред се крие от въпроси зад монолози във фейсбук. Разбрахме още, че ние сме си виновни, че е изпуснат контролът на заразата, че умират хора на стълбите на болниците и че сме първенци по смъртност. Виновни са и медиите, че показват лъсналото лице на безпомощната нереформирана здравна система.

А всички ние много сме се объркали, след като мислим, че управляващите си спасяваха кожата през лятото и проспаха важни месеци да се подготвят за пандемията.

Това, което си знаехме, е, че държавата няма да се погрижи за затворените бизнеси. Както сме свикнали, правителството се подиграва на останалите без работа, като им подхвърля жълти стотинки и щедро предложение за кредити. Борисов и министрите му по стар навик лъжат, че държавата отделя милиарди за компенсация на бизнеса, а ако посмеем да се сравняваме с други държави, премиерът ни припомня, че трябва да сме благодарни.

Управляващите не признават, че проспаха ценно време, с което можеха да свършат важни неща за облекчаване на личните лекари, на болните и на бизнеса. Както ни лъжат, че подпомагат засегнатите, така заблуждават, че мерките срещу заразата са истински. Ценните за властта футболни клубове са оставени да правят каквото искат, а купоните за 8 декември са позволени с разрешаването на събирането до 15 души на едно място. На фона на недомислените мерки, които са „след дъжд-качулка“, Борисов обикаля и събира хора по селските площади в нарушение на правилата.

Ето и видео по темата, специално подготвено от екип на „СЕГА“:

Източник: „СЕГА“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече