Колко лъжи са нужни, за да се подкара един хеликоптер? (ВИДЕО)

0

Десетки загубени животи и много часове неимоверни усилия на спасителите. Това е цената за престъпната небрежност на управляващите години наред. Това анонсира „СЕГА“ по повод новото си тематично видео.

В единствената държава в ЕС без система за спасяване по въздуха.

Властта „купува“ медицински хеликоптери след всеки инцидент с пострадали. Периодично се пуска в пространството абсурдната идея за преоборудването в линейки на военни хеликоптери, за които Борисов казваше, че стават само за полети над пустинята. Управляващите обещават щедро въпреки предупрежденията на експертите, че от тежките военните хеликоптери не стават въздушни линейки. 

И докато лъжат, че скоро ще имаме система за спасяване, Бойко Борисов ползва правителствения хеликоптер като бащица благодетел. Изпраща държавната машина да спасява, когато той благоволи. 

През 2019 г. след катастрофа с председателя на НС Цвета Караянчева за нея имаше екстрата да бъде откарана с правителствения хеликоптер в болницата на властта.

Ден след като повече от 11 часа бяха спасявани хора в планината, Борисов се качи на правителствения хеликоптер, за да се наслади на магистралите си.

Като цинично потвърждение за разделението.

А всички ние ще почакаме още неизвестно колко, за да заприличаме на европейска държава. И ще разчитаме на късмет или благоволение, за да оцелеем при инцидент.

Източник: „СЕГА“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече