Павел Вълнев за НС: Няма воля и време да се поправят пречките пред гласуващите в чужбина, но да се уредят печалбите на „ятаците“ – може

0

Заместник-председателят на „Републиканци за България“ Павел Вълнев настоява за строг мониторинг върху последните дни от работата на настоящото Народна събрание. Публикуваме пълния текст на позицията му:

Гражданското общество и опозицията трябва да наложат строг мониторинг върху новите закони и промени в нормите, които гласува този парламент в последните дни от живота си.

Да се поправят пречките пред конституционното право на вот за българите в чужбина време и воля няма. Но да се отвори широк път пред печалбите за „партизаните“ и „ятаците“ на актуалното мнозинство – начините са в изобилие. Да се гласува в помощ на изнемогващия от пандемичната криза бизнес не може, но за приближените на ГЕРБ и ДПС собственици на индустриални паркове, притежатели на енергийни мощности и продуценти на сериали – може.

Не е за първи път. Но да се знае – това се плаща скъпо. С публични ресурси от данъците на гражданите и с безценна обществена енергия.

Мониторинг!

Изображението може да съдържа: един или повече хора и седнали хора

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече