Павел Вълнев: Страхът на статуквото е масов вот на независими граждани

0

В следващите 2-3 дни джипката на Бойко Борисов трябва да разтовари пред парламента депутатите на ГЕРБ – спешно! Народните представители трябва да прегласуват позорния текст на избирателния закон от 2016 година, който ограничава секциите в чужбина до 35 в държавите извън Европейския съюз и така отнема конституционните права на 2 милиона българи зад граница.

Това написа във фейсбук страницата си зам.-председателят на Републиканци за България Павел Вълнев.

И още:

„Няма да се уморя да повтарям – гласовете от чужбина са кошмарният сън на статуквото. Нашенци удвоиха заявленията си за откриване на нови секции. Това са заявления на свободни хора, които не могат да бъдат купени с 24 лева дневна дажба или с 50 лева над месечната си пенсия. Тази е основата на страха – масов вот на независими граждани.

Заливайте мейлите и профилите на депутатите във Фейсбук с искане да се съберат и да прегласуват текста, който нарушава Конституцията и ви отнема права, гарантирани в нея!

Споделям тук плаката на българите в чужбина – той е плод на доброволци, които не ви казват за кого да гласувате. Те само припомнят – вие имате право на България!“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече