Антихристът е тук! Той е Изкуственият интелект

0

По някаква причина човечеството чака идването на Антихриста под формата на човешко същество. Защо? Реалностите на нашия свят и време говорят за нещо съвсем различно: Антихристът вече е сред нас. Нарича се Изкуствен интелект. Това твърди в серия популярни публикации руският философ и езотерик проф. Михаил Орешкин.

Според него древните текстове, включително и библейските, не бива да се тълкуват буквално. „Ще ви дам един пример: Събитията, описани в Библията, наистина са се случвали. Но на други места и не по времето, разчетено от тълкувателите на свещената християнска книга.”

И дава пример: „Климатолозите доказаха, че климатът на Синайския полуостров остава почти непроменен през последните 3 хилядолетия. Т.е. това е горещ и сух климат. Почвата е пясъчна, камениста – истинска пустиня. И интересното е, че многобройните археологически проучвания не откриват доказват, че там са живели 1 или 2 милиона души, макар че според преданието тази маса хора е вървяла 40 години в кръг и няма как да не оставила материални следи от своето житие-битие.”

Оттук, смята той,  се налага и очевидното заключение – те явно не са били на Синайския полуостров. А  за такова многогодишно вървене е подходящ Апенинския полуостров. И по-конкретно – това се е случило около вулкана Везувий. Ето защо не всичко може да се тълкува буквално, категоричене професорът.

„Така е и с Антихриста. Всъщност това личност ли е, или функция? А  човек ли е, или някакво друго създание?”, задава въпроси той. И сам им отговаря: „Изкуственият интелект е цифрова интелигентност, а не човешки разум. Носителят му е неорганична материя, а не органична, от каквато са създадени хората и животните. И това е основната разлика. На Изкуствения интелект му е непознато милосърдието, състраданието, чувството на вина. Той не разполага с нищо друго освен с примитивната логика на заложения си код, в който за „добро” се приема дори унищожението на милиони и милиарди живи същества, чужди на неговата косвена материя. Оттук става по-ясно и появяването на нови вируси, които всъщност не са нито живи същества, нито пък са неодушевена материя…”

И обобщава, че Изкуственият интелект може да се разглежда като въплъщение на Сатаната или подчинените му духове. Нещо като портал в Ада…

Източник: zen.yandex.ru

Превод и редакция: Ина Димитрова

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече