На 4 април няма да приключат, а започват интересните и важни за страната събития

0

Три практични съвета към хората, които гледат на 4 април като начална дата на новото българско Възраждане.

1. Знайте, че уязвимото място на модела е масовото гласуване, и най-вече протестния вот, който е и вот на оцеляващите, защото грешките на това правителство не удрят само джоба ви, а постигнаха антирекорд – на първо място сме по смъртност в ЕС. България загива, вие загивате, вашите близки, родители, роднини загиват. Гласът ви е единствения шанс за промяна и да
оцелеете и физически и икономически.

2. За да намалят процентът на гласуващите Борисов и Доган финансират кампания за протестен вот с негласуване, т.н. бойкот на гласуването. Бойкотът ги оставя на власт, наказва всички останали. За това гледайте на подобни призиви за бойкот като Тяхна кампания и опит да ви заблудят.

3. Гласувайте само за партии, които имат шанс да минат 4 процентната бариера. Слави и ИТН, поне за мен, са ясни, извън тези за които бих гласувал. Котка в чувал. Нищо не знам за тях, нищо не казват. В друг вид състезание се гласува за песни, за смешки, изборите не са това място. Остават Демократична България и Изправи се мутри вън. Ще бъде загуба за всички ако Изправи си не минат бариерата за това гласувайте, за да влязат. Имат качествени хора.

Всички гласове подадени за партии, които не минат бариерата се преразпределят, отиват към ГЕРБ, БСП , ДС

– уж отивате да сменяте системата, а се оказва че гласувате за Борисов и Доган.

Важно е ДБ да получи максимално количество гласове за да може да има повече депутати. Ползвайте преференциите, поне аз ще ги ползвам, защото не ми дадоха шанс за предварителни избори, а партийните ръководства си наредиха листите. Е аз ще ги преподредя.

Гласувайте за личности, които познавате

Последно – на 4 април няма да приключат, а започват интересните и важни за страната събития.

Илиян Василев, Фейсбук

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече