Павел Вълнев: Много пъти съм правил от нула невъзможни неща, влизам в политиката наистина да променя нещата

0

Много пъти съм правил от нула невъзможни неща, влизам в политиката наистина да променя нещата в България. Това казва във фейсбук страницата си заместник-председателят на Републиканци за България Павел Вълнев.

„Много пъти съм правил от нула невъзможни неща, за да стигнем голям резултат. Баща ми беше човек, който ни насърчаваше да работим с брат ми“, споделя Вълнев.

„България ти става все по-мила и по-скъпа, когато си на хиляди километри. Девет години минаха, докато се върна за първи път в България. Хората, отстрани погледнато, гледат само лъскавата част,  зад всичко това стои много труд, много постоянство. Човек плаща доста висока цена,“ признава той.

„Казвам се Павел Вълнев, на 41 г., семеен съм, с две деца. Почти 20 години живея и работя в Чикаго“, споделя той и допълва „над 1000 човека само в Америка работят за нас с брат ми“.

„Много от хората знаят само за бизнеса ми с камиони, но аз съм имал всякакви бизнеси през тези 20 г.“, казва още заместник-председателят на Републиканци за България.

„Никога не съм го мислил да се занимавам с политика. Като се захвана с един проект, не се хващам за парите, а за самия проект – да видя едно нещо, че съм го направил, да го видя как функционира“, споделя Вълнев.

„Аз съм един човек, който винаги се бори за някаква кауза. Влизам в политиката с цел наистина да променя нещата и ако хората повярват в хора като мен, които не са се занимавали с политика, наистина имаме алтернатива, наистина можем да имаме ново начало за държавата, защото 30 години преход за мен е малко повече“, казва Павел Вълнев.

„Искам да погледна всеки един българин в очите и да му кажа: Повярвай в себе си! Щом мога аз, можеш и ти!“, завършва той.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече