Брутален цирк! Има начин Бойко да не иде в НС: Съвсем „навреме” си контузил коляното на футбол, оперират го

0

Бойко пак няма да иде в парламента! В много удобен момент той отново контузил коляното си на футбол, поради което се наложила операция. Случайно го снимали как влиза в „Пирогов”  и пуснали снимкете във Фейсбук групата „Забелязано в София”…

В момента оперират Бойко Борисов в столична болница. Премиерът в оставка отново има проблеми с менискуса на дясното си коляно, който  отстраняват. Това информира приближеният до властта  „24 часа.“

Във фейсбук групата „Забелязано в София“ се появиха снимки как Борисов влиза в „Пирогов“, той е в домашни дрехи, помагат му да слезе от колата, а шефът на болницата проф. Асен Балтов го посреща, отбелязва онлайн изданието.

Помагат на Борисов да слезе от колата

Споед него Борисов и отишъл там да му направят ядрено-магнитен резонанс, след като пак си е контузил коляното на футбол. Медиците установили костномозъчен едем, скъсани предни и задни костни връзки. Посъветвали го да си направи операция и той е влязъл в друга столична болница.

Засега му махат само менискуса, който е излязъл, леко закъсан е и костите на коляното се трият една в друга. Затова можело да се наложи и да му поставят изкуствена става, твърдят още от вестника.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече