Обама: НЛО съществуват, вземете ги насериозно! (ВИДЕО)

0

Барак Обама потвърди съществуването на НЛО с по-голяма маневреност и скорост, отколкото която и да е машина на въоръжение в американската армия – и заяви, че те трябва да бъдат взети на сериозно.

Говорейки във вечерното шоу на Джеймс Кордън в понеделник вечерта, Обама каза, че е гледал кадрите с НЛО, заснети от американски военни, които наскоро започнаха да циркулират из интернет.

„Що се отнася до извънземните, има някои неща, които просто не мога да ви кажа в ефир“, каза Обама.

„Истина е, че има кадри и записи на обекти в небето, които не знаем точно какви са. Не можем да обясним как се придвижват, тяхната траектория. Те не са имали лесно обясним модел“, допълни 44-ият президент. „Затова мисля, че хората все още приемат сериозно опитите да разследват и да разберат какво е това. Но днес няма какво да ви докладвам.“

Обама разкри, че е бил любопитен към изследователските програми на правителството на САЩ за извънземни форми на живот, когато е избран за президент през 2008 г.

„Вижте, истината е, че когато влязох в офиса, попитах: „Добре, има ли лаборатория някъде, където държим извънземните екземпляри и космически кораби? Отговорът беше „Не“, разказа Обама.

Коментарите му дойдоха дни след като беше пуснато видео, което показва, че НЛО блъска американски кораб стелт близо до Сан Диего, преди да се потопи под водата през юли 2019 г.

Бившият лейтенант от ВМС на САЩ Райън Грейвс, който е летял с изтребител F / A-18 край брега на Вирджиния между 2015 и 2017 г., заяви, че неговата ескадрила е забелязала „маневрените“ сферични обекти, летящи в ограничено въздушно пространство близо до Вирджиния Бийч почти всеки ден от 2015 до 2017 г. .

„Честно казано, притеснен съм. Знаете ли, ако това бяха тактически самолети от друга държава, които висяха там горе, това щеше да е огромен проблем“, обясни Грейвс. „Но тъй като изглежда малко по-различно, ние не сме склонни да разглеждаме проблема в лицето. Щастливи сме просто да игнорираме факта, че те са там и ни гледат всеки ден.“

В предаването си Fox News в понеделник Тъкър Карлсън заяви, че американската армия не се справя с „ясната и настояща заплаха“ на НЛО, защото е твърде заета да прочиства редиците си от войници, които не са достатъчно широкоскроени.

Карлсън постави под въпрос дали Пентагонът приема сериозно тази „заплаха“ за националната сигурност на САЩ, обвинявайки министъра на отбраната Лойд Остин, че се фокусира върху разнообразието в армията, вместо да разследва НЛО. Той смята, че военните са твърде заети с „наемането на повече бременни пилоти въвъ ВВС“ и че са „обсебени от политическата чистота“, за да защитават Америка от потенциални противници.

Карлсън посочи новата реклама за набиране на войници в американска армия, която включва протест на ЛГБТ обществото, както и неотдавнашното отстраняване на подполковник Матю Лохмайер от Космическите сили заради коментарите му, наричащи програмите за многообразие „марксистки“.

„Това е вашата държава, моля, защитете я. Става ясно, че те нямат интерес да я защитават“, заяви Карлсън.

Той каза, че фактът, че Пентагонът – и сега Обама – е признал, че не е знаел откъде идват кадрите, е „много голям проблем“.

„О, НЛО, те са призрачни и доста забавни. Лудите хора вярват в тях. Докато не стигнете до линията, „Пентагонът признава, че не знае какво е това.“ Това е всичко, което трябва да знаете. От гледна точка на националната сигурност това е много голям проблем. Но колко голям проблем е?“, допълва той.

Министерството на отбраната трябва да публикува доклад за наблюдения на неидентифицирани въздушни явления от военния персонал следващия месец.

Сенаторът Марко Рубио, който като временно изпълняващ длъжността ръководител на комисията по разузнаване на Сената призова Пентагон да разсекрети докладите за неидентифицираните въздушни явления и също смята, че законодателите не приемат заплахата достатъчно серизно.

„Някои от моите колеги се интересуват много от тази тема, а някои, както знаете, се кикотят, когато я повдигнете“, каза той в свое интервю.  „Но не мисля, че можем да позволим стигмата да ни попречи да получим отговор на много основен въпрос.“

Кадри, публикувани миналата седмица, потвърдени от Пентагона като реални, изглежда показват, че НЛО блъска стелт кораб на САЩ близо до Сан Диего, преди да се потопи под водата.

Ето и въпросното видео:

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече