Халюцинации по Севда тв: На Баце му се привидя текущ преврат

0

Случващото се в страната е преврат, а това служебно правителство е предизборен щаб на Радев. Така Баце сподели по Севда тв на среща с младежи от подопеата му патия ГЕРБ тревожните си халюцинации по повод сбъдването наяве на най-големия му кошмар – служебно правителство на най-върлия му враг президента на страната.

Това служебно правителство е предизборен щаб на Радев и сме сме свидетели на еднолична власт като през 1944 г., заяви Борисов и разкритикува служебния вътрешен министър, че е наричал хора престъпници.

„Как дава присъди, без да са ги осъдили, че са престъпници? Нали това ни обвиняваха? Страха хората ще го усетят много скоро. Ние оставихме пълна хазна. Тук искам да извадите и да ги носите изказванията на кандидат-президента Радев, че ГЕРБ са оставили хазната празна. Само след два-три дни изказването е на финансовия министър на неговия предизборен щаб, защото това служебно правителство е предизбонен щаб на Радев, казва, че не е необходимо да се тегли заем, защото има пари. Кой от двамата лъже? Има ли пари или няма? Както виждам продължиха всички наши политики – и 50-те лв. за пенсионерите, съответно мерките. Всичко, което сме направили, го продължиха. Сменят тези, за да предизвикат страх и сътресение в администрацията“, каза още Бойко Борисов.

Той определи случващото се в страната като преврат.

„Този преврат, който направиха в момента, бях сигурен, че ще се развият така нещата, както се развиват днес. Поуките, които си извадихме от този период, грешките, които направихме, това надменно отношение към проблемите, които сме имали на много места, ни е най-отрезвителният период. Най-ценният период. Това ми показа колко коварни, безпардонни могат да бъдат“, каза още бившият премиер.

По думите на Борисов, през следващата седмица областните дирекции на МВР ще получат задачи от политическите им опоненти и „смея да обещая, че ще имат проблем“. Според него това не се прави в демокрацията.

Лидерът на ГЕРБ коментира и скандала с подслушванията.

„Щом знаят бройката, да излязат и да кажат, че не могат да съобщят, но потвърждават, че има такива записи – нерегламентирани или каквито и да са, за да се разграничаваме и ние, ако има такова нещо. Вече става една седмица, ние само четем под телевизиите надписи „Шпионски скандали“, обяснява се, че имало. Да излязат и да кажат: подслушвани са тези, тези и тези, другото е класифицирана информация. Отнасям се с уважение към Стефан Янев. Те като не са му докладвали. Премиерът как работи? Докладват му службите. Той на базата на това ще каже: имам доклад от службите, потвърждавам. Когато дойде времето, наблюдаващите прокурори ще съобщят. Като няма такъв списък казва – ми една жена казала на един в трамвая, той го казал на Наско Атанасов и той го казал на две агенции и вече това се приема за информация“, каза още Бойко Борисов.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече