Румен Петков: За четири мандата като депутат и омбудсман Манолова системно лъже гражданите (ВИДЕО)

1

„Мая Манолова е лъжец в тежка форма. Излъга гражданите на Кюстендил да я изберат за народен представители и ги заряза. Знаем и кой я избра за омбудсман. Излъга гражданите, че ще пази техните права и след това отново ги заряза и се хвърли в битката за кмет на София. Как успя да загуби спечелени избори и да обясни загубата с различни странни субекти от всички точки на България не знам и не е моя работа“.

Това каза като право на отговор срещу нападките на Мая Манолова председателят на ПП АБВ Румен Петков.

Аферата „Костинброд“ също е показателна. Човек с много власт и с много ресурси я изпрати в Костинброд, за да лъже в продължение на няколко дни и след това тази афера изведнъж изчезна.

Госпожа Манолова каза, че ще ме съди. Искам да й кажа да бъде по-умерена в исканията си към мене, защото аз не съм Васил Божков. Какво е искала от г-н Божков на срещата си с него, само те си знаят. Може би тракийско наследство, но надали“, уточни Петков.

Той подчерта, че Манолова отново лъже. „Никога и под никаква форма не съм коментирал „гьола“, освен с искането НАП да предостави документа, с който е констатирала наличните 32 милиона. Този документ обаче още не е предоставен. Аз съм затварял „глола“, защото съм искал и той беще затворен през 2015 година. След това, когато го отвориха, и аз бях извън парламента, всички институции, включително и госпожа Манолова, която по това време беше зам.-председател на Народното събрание и омбудсман, не взеха предвид случая“.

Според Петков, паркингът е нужен. „Днес и вчера на Видин имаше 10 км опашка, на Лесово – 7 км опашка, а в Русе опашката преминава през целия град. Никой обаче не се интересува от мъките на превозвачите. Държавата е тази, която трябва да направи паркинги и трябва да даде възможност на частната инициатива да изгради такъв тип съоръжения, с който България да е подходяща дестинация за превозвачите“.

„И да сме наясно – госпожа Манолова е четири мандата народен представител и омбудсман. Ако тя е символа на промяната, „жална й майка“ на промяната4, подчерта Румен Петков.

Припомняме, че Мая Манолова обяви, че ще съди съоснователя на АБВ и бивш министър на вътрешните работи Румен Петков за клевета. Причината е негово изявление, публикувано в новинарския сайт actualno.com на 27 юни.

„Във връзка с изявление на Румен Петков в Аctualnо.com от 27.06.2021 г. информирам, че завеждам дело за клевета срещу него. В статия със заглавие „Румен Петков: С рекет и мачкане на бизнеса Мая Манолова финансира кампанията си“ сайтът публикува изявление на Петков, което представлява тежка манипулация и лъжа“, заяви съоснователят на коалицията „Изправи се! Мутри вън!“ Мая Манолова.

Според Манолова решението е просто: пълна ревизия на казуса с частния паркинг и дезинфекция на пункта, установяване ролята на полицейски служители в схеми за принудително отклоняване на автомобилите към паркинга, установяване ролята на други държавни органи в незаконни схеми на територията на ГКПП-то, връщане на държавата в контрола на всички дейности на външната граница на ЕС, гаранции от страна на служебното правителство, че на този пункт националната сигурност не е втори приоритет след частния интерес.

Който и да стои зад този паркинг и зад “златния гьол“, неговите интереси би следвало да са по-маловажни за Петков и коалиционната му партньорка от националния интерес, бе категорична Манолова.

https://imasdk.googleapis.com/js/core/bridge3.470.1_en.html#goog_338641598FLORENCE- A 4k Aerial Film of ItalyCopy video urlPlay / PauseMute / UnmuteReport a problemLanguageMox PlayerADVERTISEMENT

Манолова бе категорична и че ще съди всеки, който си позволи да разпространява клеветите на Румен Петков за паркинга, както и всеки, който се осмели да нарича установяването на върховенството на правото „рекет и мачкане на бизнес“.

1 Коментар
  1. […] и мачкане на бизнес“.златен гьолманоловапетков 0СподелетеFacebookTwitter admin Подобни публикации Още от автора […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече