Политическите близнаци на промяната – Борисов и Трифонов като две капки вода (ВИДЕО)

0

Сърдит чичко със смръщени вежди се кара от екрана. Говори назидателно от позицията на самодържец. Това не е просто пресен спомен от управлението през последното десетилетие, а реалност и след двата избора, които уж трябваше да донесат промяната.

Така анонсира традиционния си видео коментар изданието „СЕГА“.

Слави Трифонов съперничи на Бойко Борисов по арогантност и агресивно менторство. Припомни ни го с решенията, обявявани през фейсбук и с кратките си назидателни изречения, с които обяви проектокабинета си. Слави се опитва да изчегърта Бойко, но с неговите похвати. Твърди, че всичко е публично, но заменя монолозите в джипката с изявления от собствената си телевизия и постове във фейсбук.

В същото време Бойко Борисов плаче за демокрацията, която тъпчеше години наред. И обвинява Слави в маниера, който сам наложи. Този, който раздаваше постовете в къщата си в Банкя и формираше кабинет в болничния коридор, сега се възмущава точно от същия подход. Бойко, който се криеше зад режисирани фейсбук излъчвания и не се показа пред журналисти месеци наред, вече назидава Слави за това. Босът, на когото целуваха ръка, сега иронизира другите. Зависимият от ДПС и задкулисието праща други на диванчето на Доган.

По поведение Слави и Бойко са двете страни на една и съща монета – лоши момчета в страшен филм за респект.

Източник: „СЕГА“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече