Зуека се махна от България, замени я със страна, „в която се спазват законите“

0

Комедийният актьор Васил Василев-Зуека е напуснал със семейството си България преди три месеца. Това разказва той в интервю за „24 часа“.

„Решихме да сменим държавата с друга, в която законите се спазват. Простичко е“, казва той. Уточнява, че няма някакво конкретно събитие, което го е тласнало към това решение, но ме иска да осигури по-добър живот на сина си, който ще бъде в първи клас тази година.

„Виждаме какви промени се правят в България и накъде отива страната. От 31 години у нас почти нищо не се промени. Има някакви неща, но те са дребнички. Главното, същественото, което трябваше да промени живота на българите, не се е случило. Ние сме най-бедната страна, страната, която не се чува никъде, която винаги ще слугува и за народа ще е много лошо, не за управляващите. Ясно е защо“, допълва той.

Не съобщава в коя държава е емигрирал с аргумента, че има „прекалено много българи извън България“, но уточнява, че поддържа контакт с местната българска диаспора. От интервюто се разбира, че през последната година много добре се продават картините му и това е, от което ще се издържа.

Доскоро той бе част от журито в шоуто „Маскираният певец“. Казва, че е отказал този ангажимент, защото не може да гарантира, че ще успее да пристига в България винаги, когато се налага. Той стана популярен с участието си в шоуто „Ку-ку“, на което е съосновател и със Слави Трифонов. По-късно бе част от „Каналето“, а също е бил водещ и на „Господари на ефира“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече