Стефан Гамизов: Мафията на ГЕРБ и ДПС иска българите да умират и да се заразяват, но на всяка цена прането на пари да продължава

0

Както обещах вчера ще обясня, каква е тази кръчмарска мъка, да се работи по време, когато България оглави най-голямата смъртност от коронавирус в Европа, а заразата се вихри със страшна сила. Прането на пари е труден и скъп за клиента “бизнес”.

Ако переш сега пари например в Андора ще ти се наложи, ако са пари в брой да се разделиш с 25% от тях, а отделно да намериш някой да ти ги пренесе контрабандно там.

Затова ГЕРБ и ДПС толкова държат да са във властта, за са “ползват” дипломатически пратки до по-изгодни места за пране на пари.

Но, санкциите на САЩ повишиха драматично рисковете пред основните мафиотски кланове в България свързани с ГЕРБ и ДПС.

Основната причина да се прави всичко възможно да има плосък данък в България от 10% е прането на пари от криминална дейност.

От 40%-70% от парите от еврофондовете се крадат. Те лесно се “изпират” като просто плащат 10% данък печалба и после се експортират в чужбина с данък девидент, който е нищожен.

Не случайно точно този данък е много, много висок в Швейцария, за да предотврати точно тази схема.

Но какво да правят с “кеша”, който е огромен от корупция, контрабанда и други престъпления?

Една от основните им схеми за пране на пари е кръчмарството.

Просто “изчукват” мръсните пари на касовите апарати като стойността на “изчуканото” е колосална видно от статистиката, защото в стойността на сметката има уж закупени храни, напитки и работа, които никога не съществуват и не са продадени на реални клиенти, но вече и те са изпрани и могат да се продадат на черно без документи.

И гледаш празно заведение, но на документи се пръска по шевовете от обороти.

Така срещу максимум 10% с добра организация от няколко хиляди кръчми в България, а реално не е 10%, а много по-малко, защото доставчиците на уж доставени продукти и напитки продават на черно уж продаденото, който участва изпира, колкото си иска пари, освен да ги крадат разбира се – 8 милиарда “инхаус”, както стана популярно трябва после да се изперат 70% от тях.

Много ефективна държавно покровителствена схема за пране на много, много криминални пари в България от престъпен бизнес свързан с ГЕРБ и ДПС.

Затова и започнаха атаките срещу преброяването на населението и особено срещу регистрацията с QR код в заведения или атакуват ваксинацията – пречи им да перат пари, защото ще се знае кой и колко хора са били в кръчмите.

Ще се окажем с най-много кръчми на глава на населението, а и отделно ще лъсне, колко мъртви души гласуват.

Така че, мафията на ГЕРБ и ДПС иска българите да умират и да се заразяват, но на всяка цена прането на пари да продължава.

Това, че малка част от кръчмарите в България си имат просто бизнес не означава нищо.

Те са малкото изключение на фона на перачите на пари за милиарди, а и да ум нужни на митингите от сърце да крещят за своя нормален бизнес, който е малка част от мафиотските схеми.

Автор: Стефан Гамизов

Източник: Dunavmost.com

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече