Боби и Бойко – хеттрикът на наглостта (ВИДЕО)

0

Бойко Борисов и Борислав Михайлов са една ера – във футбола и в политиката, пише изданието „СЕГА“ в коментарното си видео.

ЗВЕЗДИ В НАЧАЛОТО НА КАРИЕРАТА СИ

Симпатични и харизматични. Звезди през 90-те и в началото на века, любимци на народа. С доказано най-добри резултати на терена, на който се изявяват. 

Това са  националният вратар Борислав Михайлов и Бойко Борисов – пожарникарят, достигнал върховете в полицейската кариера

НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА И НА ФУТБОЛА ПОВЕЧЕ ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЕ

Борислав Михайлов управлява футболния съюз 16 години. Бойко Борисов пое държавата преди 12 години.

Единият изпревари предшественика си Иван Славков начело на футбола. Другият мечтаеше да постигне ако не дълголетието във властта, то поне постиженията на бившия Първи, чийто охранител беше.

НЕЗАМЕНИМИ, НЕ ПРИЕМАТ ЗАГУБА

През годините и двамата подават оставки, но после се връщат на поста си, защото няма кой да се справи толкова успешно. През 2019-а Михайлов слезе почти доброволно от поста, но 18 месеца по-късно изненадващо оттегли оставката. Бойко Борисов два пъти подаде оставка, за да се върне пак на бял кон в управлението.

И вратарят, и пожарникарят се самозабравиха с годините и не приемат, че е време да си тръгнат, когато корупцията е емблема на управлението им.

„Всичко шест“ – това се самооценките на бащиците в политиката и футбола.

Източник: „СЕГА“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече