Битката със злото започна: Мафията трябва най- сетне да отстъпи!

0

Нашият православен народ е достигнал до такова гнусно скотско положение, защото и аз не зная какво още по-голямо зло може да съществува на светът, което да го накара да се стресне и да протестира против своите скотски теглила. Тука се подиграват с имотът ти, с животът ти, с трудът ти, с децата ти и с най-свещените предмети на твоето човешко съществуване, а ти да мълчиш като риба, да търпиш като вол, молиш се Богу като най-последният грешник и чакаш второто дохождане на някой Месия, за да добиеш награда за своите петвековни страдания. Какво искате от подобен народ? Той е роб, и роб безусловен, и аз имам пълно человеческо право да го прокълна от всичкото си сърце и душа, ако той и занапред остане така равнодушен към своята горчива съдба. Проклет да е, ако той не въстане против своите кръвопийци!“

Познахте автора на текста?!

От великия Ботев, нали?! Когото вече цензурираха в учебниците на нашите деца.

И така след 12 години ГЕРБ / ДПС сме:

Последни по качество на живот и с най-ниска продължителност на живот.

Компрометирана съдебна система и неадекватен главен прокурор. Системно погазване на законите от властта. Организирана и битова престъпност. Липса на разделение и контрол на властите.

Първи в Европа по фалшифицирането на изборните резултати от ГЕРБ.

Мизерни пенсии и заплати – високи цени на стоките от първа необходимост и лекарствата

Най-малко чужди инвестиции от всички страни в ЕС. Срив при „Борисов -3”

Некачествени нови свръхскъпи строежи на пътища, огромни злоупотреби от ГЕРБ, рекорден брой пътни катастрофи със загинали и ранени.

Незаконна сеч на горите, съсипване на природни забележителности и защитени зони. Незаконни концесии. Рушене на културни и исторически паметници.

Мизерна или никаква финансова помощ за пострадалите фирми и хора от пандемията.

На „почетното” 111-то място по свобода на словото и печата в света. Мизерен бюджет за култура и наука.

Неадекватна външна политика. Провал на българското председателство на ЕС.

Очевидно – този модел за Борисов беше ултра справедлив. Така ли изглеждат нещата от джипката с пачките?

На улицата се видя съвсем друго, а отскоро и в Парламента, в който освен калинки, влязоха и престъпници от ГЕРБ! Протестите ще продължат!

Мафията трябва най- сетне да отстъпи! Вижда се краят й!

Може би малцина от нашите читатели знаят, че според астрологията / макар и оспорвана наука, но все пак устояла хилядолетия наред/, всяка нация е под определен зодиакален знак. Така например, французите са общо под знака на Лъва, немците под знака на Овена. Затова първите са следвали Наполеон – бил е Лъв, а немците – Хитлер, който се е родил под знака на Овена. Руснаците са водолеи, американците – близнаци, румънците – телци. Нашият знак е земен, Козирог. Надарен е с хубави и не дотам хубави качества. Едно от основните е неговата издръжливост, търпението му. Може би затова сме търпели ужасното турско робство. Но май вече сме други. Та и темповете на нашето време са други, не както в миналото. Робството под диктатурата на тази хунта издържахме близо 12 години. И цяла България страдаше, не толкова столицата, колкото страната, в която върлуваха местни феодали. Но въпреки, отчаянието ни през това изгубено време, вече се вижда краят му.

И да се надяваме само на едно: дано коалицията Анти- ГЕРБ да се окаже единна, стабилна, да преодолее различията си, амбициите за лидерство / което е тежка болест в нашия политически живот/ и да ни избави най- сетне от Злото! Защото 12 години на рушене, упадък, мизерия и унижения ни стигат.

Автор:

Източник: Fakti.bgb

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече