Продължаваме измамата: Гласуваш за Петков и Василев – получаваш Манолова и Дончева

0

Продължаваме измамата… Ето каква е играта на цялото президентско войнство:

  • с компромати и брутални атаки на служебния вътрешен министър Рашков да се свалят процентите на първата политическа сила ГЕРБ-СДС;
  • с много пари и денонощна медийна пропаганда да се внуши на избирателите, че “Продължаваме промяната” е носител на новото и прогресивното, единствената алтернатива на т.н. статукво.
  • “Продължаваме промяната” да прелива гласове на “Изправи се БГ! Ние идваме!”

Това пише Соня Колтуклиева като коментар в личния си профил във Фейсбук.

В 47-ия парламент да се съберат 121 гласа с подмяна: ПП+ДБ+ИБГНИ да съставят обща парламентарна група, която да е най-голямата по численост, за да получи от президента Радев първия мандат за съставяне на редовно правителство. “Общите” да поискат подкрепа от БСП и ИТН за кабинет.

Гласуваш за Кирил Петков – получаваш Мая Манолова!

Гласуваш за Асен Василев – получаваш Татяна Дончева.

И се събира най-почтената компания на света! Колко по 500К прави това?!

П.П. По Конституция най-голямата парламентарна група поема първия мандат. Според правилника на Народното събрание, който е с ранг на закон, не може да се вливат парламентарни групи; така че – очакват ни бурни скандали в пленарната зала още в първите дни на 47-ия парламент.

След изборите на 14 ноември новото Народно събрание трябва да се събере на 24 ноември. Няма време за губене за гласуване на кабинет, защото трябва да се приеме републиканският бюджет за 2022 г.

Източник: „ТРУД“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече