ВИДЕО Анди Гарсия слуша музика от „Кръстникът“ в центъра на София

0

„Докато се разхождах в центъра на София, чух позната мелодия, така че завъртях камерата. Гледайте до края за изненадата му“. Това написа в Инстаграм холивудската звезда Анди Гарсия, който е в България за снимките на екшън сагата „Непобедимите-4“.

По време на разходката си известният актьор чува уличен музикант да изпълнява популярната мелодия от „Кръстникът“, с който придоби световна популярност през 90-те години. Анди Гарсия изпълнява ролята на Винсънт Мансини-Корлеоне в третата част на филмовата сага и наследява героя на Ал Пачино – Майкъл Корлеоне като става новия дон Корлеоне.

В почивния си ден Анди Гарсия е решил да се поразходи из центъра на София като бе придружен от сътрудник от екипа, който владее български език.

 Гарсия, който е роден в Куба, но бяга още като малък със семейството си в САЩ след революцията на Фидел Кастро, има зад гърба си десетки успешни кино роли. Снимал се и е в „Недосегаемите“, „Когато един мъж обича една жена“, „Модилиани“ и в поредицата „Бандата на Оушън“.

Любопитното е, че уличният саксофонист, който често може да бъде забелязан да свири в градинката пред Народния театър и да радва и нашенците, и туристите, свиреше мелодия от „Кръстникът“, без да подозира, че го слуша Анди Гарсия. Облечен елегантно с черна барета и с пура в ръка холивудската знаменитост седна до музиканта и се наслаждаваше на добре познатата му мелодия.

Усмихнат Гарсия послуша седнал няколко минути, след това стана, извади от джоба си банкнота и я постави в калъфката на саксофона пред музиканта. В това време придружаващият го асистент прошепна на ухото на саксофониста, че това е Анди Гарсия и човекът онемя от изненада.

Двамата се поздравиха с юмруци, пожелаха си всичко най-добро и Анди Гарсия продължи разходката си из забележителностите на София.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече