Политолог: Радев е на ръба на национално предателство, ако ни „прехвърли“ на Русия за сметка на НАТО

0

„Управляващите изтеглиха късмета „изпитание“ от баницата, но точно по този начин могат да покажат качества. Когато попадаме в епицентъра на кризи, властта досега се огъваше. Като министри Кирил Петков и Асен Василев ни говореха как от бедни страните се правят богати.

Нека обаче да видим дали не са поставени лица и дали всичко не е пиар. В момента, в който се появи политическа алтернатива за държавата, те са свършили. Другият начин за падането им от власт е, ако Румен Радев оттегли доверието си и да ги жертва още през пролетта“. Това заяви политологът Цветанка Андреева пред BGonAir.  

„Не може да се мълчи за проблемите. Мораториумът не е начин за справяне. Когато в България жена е убита с камъни на улицата, властта мълчи. В същото време вицепремиер брани мусаката. Спирането на тока в някои квартали в София стана ежедневие. Вместо решаване на тежките проблеми, имаме война между институциите. В същото време вижте каква страна заемаме? Ние дори не сме я избрали, а сме с Русия. Нито ЕС, нито НАТО са тръгнали да обявяват война. Ако някой вдига градуса на напрежението и се държи войнствено, то това е Владимир Путин. Това, че българският президент иска да ни прехвърли към Русия, е национално предателство. Какво значи да нямаме бази на НАТО? Радев и Янев с три самолети ли ще ни бранят?“, попита реторично политологът. 

„Един лидер губи, когато започне изключване, било то за неплатен членски внос. Пряката ти конкуренция не е политическият ти опонент, а в партията. Засега Корнелия Нинова се справя, въпреки че губи избори след избори. Проблемите в БСП са огледални на тези в коалицията. Битката в крайна сметка е между Радев и Нинова“, каза още Цветанка Андреева. 

Източник: Faktor.bg

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече