Различен прочит: Срещу Рашков е „революцията“ на Костадинов, ДПС и ГЕРБ

0

Истинската цел на „ревюлоцията“, която ни обеща за 12 януари, сряда, лидерът на Възраждане Костадин Костадинов всъщност е насочена срещу Бойко Рашков. Статуквото не може да се примири с оставането му на поста вътрешен министър и провокацията против него като отговорен за обществения ред е в полза на ГЕРБ и ДПС.

Не можа да го дискредитира, не може да го измести с Корнелия Нинова, която така много се бори за ведомството му, не може да го спре да действа и в момента. Защо ли старата схема е срещу Рашков? Ами точно източилите милиарди обръчи от фирми в момента ударно се разследват от МВР и ДАНС, започнаха и разпити. Който не вярва, да прочетете и неделната заплаха на Евгений Михайлов – синкавия глас на старата власт, заплашил ни, че в момента било като през 2013 г.

Иначе „революцията“ е напълно лишена от логика – поводът й – депутатите, за разлика от всички други български граждани, да имат право да влизат в парламента без Зелен сертификат. Явно са забравили каква титла носят, а именно „народни представители“. Няма как като такива да имат повече права от всички останали, особено пък представящите се за „опозиция“, „алтернатива“ и т.н. Иначе следите остават и в гласуванията заедно на ГЕРБ и Възраждане. Двете партии имат и един общ приятел, който доста здраво печелеше поръчки при старата власт и също солидно подкрепя новите патриоти в парламента.

Скоро ще пишем по тази забавна и много интересна работа. В която отново стигаме до любимата още от времената на все още депутата и доцент в СУ Лъчо Мозъка за плагиатството. Имайте търпение. 

Източник: 19min.bg

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече