Георги Георгиев, „БОЕЦ“: Големият проблем в момента е, че ни управляват счетоводители и страхливци

0

„Лицемери сте и страхливци!

Асен Василев: „Ще се опитаме да задържим по-ниска цената на горивата, като купуваме завишени количества руски петрол, който в момента е по-евтин.“

Какво означава това? С едната ръка налагаме санкции на Путин заради войната в Украйна, а с другата ръка наливаме милиони в търбуха на Путин, за да храним войната и убийствата в Украйна!

Вероятно е важно за много хора дали цената на горивата е с десет стотинки по-висока, или по-ниска. Със сигурност обаче знам, че за свободата трябва да платим цената, че тя не може да ни бъде дадена даром. Че солидарността е част от цената за свободата.

Големият проблем в момента е, че ни управляват счетоводители и страхливци. А имаме нужда от държавници с кураж и принципи.

Същото е и с другото.

Уж се борим с корупцията, а изпраха Пеевски през НАП.

Уж се борим срещу мафията, а сигналите на БОЕЦ срещу Гешев са блокирани в МВР и прокуратурата е много доволна.

Уж ще отстраняваме Гешев, а премиера си прави срещи с него и си играят на доброто и по-доброто ченге.

Уж говорите за свобода на словото, а си държите Кошлуков и СЕМ!

Уж ще правим съдебна реформа, а в Парламента ДПС и ГЕРБ си разиграват коня както искат.

Уж ще правим промяна, а държим гербаджийските и мафиотските калинки и марионетки навсякъде във властта и службите. Дори ги назначаваме.

Уж ще борим енергийната зависимост, а сигналите на БОЕЦ за „Турски поток“ са блокирани и смачкани от ДАНС и правителството.

Уж говорим за диверсификация, а увеличаваме вноса на руски петрол.

Уж се борим срещу руската агентура, а петата колона на Путин реално реди политиката в България. Борисов, Цацаров и Гешев – най-силните проводници и защитници на кремълската имперска политика в България през последните години са свободни и недосегаеми!

Уж сме лоялни и солидарни с нашите съюзници в ЕС и НАТО, а в същото време стискаме Путин за шлифера.

Кирил Петков, историята помни силните, а съдбата помага на смелите. Орешарковците заминават на бунището. Личен избор е дали един човек ще пожелае свободата, или ще пълзи с наведена главица и ще се бори за олио и нафта. Когато твоите решения обаче касаят цял един народ, то тогава позорът, или достойнството ще е за всички. Кириле, Борисов правеше същото. И той се опитваше да бъде слуга на много господари – на Кремъл, на Вашингтон, на Брюксел, на Анкара, на Сараите и на хотел Берлин. Ти с какво си по-различен? Буда е национален предател, патологичен лъжец, крадец и страхливец. Ти накъде вървиш?“.

Автор: Георги Георгиев, председател на Гражданско сдружение „БОЕЦ“

Източник: Fakti.bg

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече