България е в опасност!

0

„Само за два дни България се изложи по безпрецедентен начин! Тя се опозори толкова недопустимо… При целия скепсис по отношение на това какво представляваме като държава, падението на институциите ни надмина всички опасения и песимистични очаквания.

Видяхме истинските лица на ключови фактори в управлението – от държавния глава и до последния депутат на БZП.

За низостта на бившия служебен премиер дори нямам каквито и да било думи, по-слаби от омерзение.

Не бива да имаме никакви илюзии – рашистката война решава съдбата не само на Украйна, тя решава и съдбата на България. Ако Адолф Путин и неговите хунски орди случайно победят, то пряк, директен, непосредствен и логичен резултат от тази мордорска победа ще бъде радикалното външнополитическо преориентиране на България – излизане от НАТО и ЕС и превръщане във втора БеларуZ – гном-сателит на РуZия, задунайска губерния, неавтономна територия под контрола на Кремъл, санитарен кордон, управляван от нискочели прокремълски фанатици. Премиерът е готов – дучето на Израждане. А президентът е от ясен, по-ясен – Янев (сегашният президент не бива да си има илюзии, че ще го оставят, той ще отиде в миманса като Първанов – употребен и изхвърлен безпощадно).

Именно надеждите, че Адолф Путин и орките му ще пречупят гръбнака на Украйна, кара всички властови путинофили у нас да протакат, да саботират решенията за каквато и да е помощ на Украйна, да лицемерят, да мобилизират тролове, да се сдушват с Митрофанова, да хулят украинските бежанци. Те имат огромен залог в евентуалната победа на рашистите – превземането на цялата власт в България и преориентиране на държавата ни в евразийска посока.

Само онзи, който не разбира, че в Украйна се решава И съдбата на България, той може да продължава да е коалиционен партньор с путинофилската БZП.

България е в опасност! Това е първата реална, злокобна, екзистенциална и непосредствена опасност за нейното съществуване от времето, когато Тодор Живков искаше да я превърне в 16-а република на СССР“.

Автор: Николай Слатински, експерт по национална сигурност

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече