Мижи да те лъжа: Тактиката на управление на „Промяната“ (ВИДЕО)

0

Не ги слушайте какви ви говорят, вижте ги какво вършат. Всички вкупом ни лъжат и после мажат. Управляващите се шокираха от реалността в Украйна, но клекнаха на реалността тук. Смелостта им се сломи в името на коалиционния мир. Не подкрепиха военна помощ за Украйна, а нещо, което устройва всички в парламента да продължат да се лъжат, пише в свой коментар изданието „СЕГА“. 

Военно-техническото подпомагане е нещо като нищо. То се изчерпва с не знаем какви ремонти в не знаем кое държавно  предприятие. 

Те ни лъжат осъзнато и ние знаем, че ни лъжат. 

А Корнелия Нинова не спира да ни лъже, че ще спре да бъде вицепремиер. Слави Трифонов по гневния си начин обясни правилния европейски избор, но остави депутатите си сами да си преценят. В „Демократична България“ се чудят как хем да тропнат по масата, хем да не излезе, че поставят червени линии и ултиматуми. 

Най-изпечените лъжци се надяват на късата памет, за да яхнат отново вълната. Доживяхме точно Бойко Борисов да пуска крокодилски сълзи за медийната свобода. Доживяхме още Бойко Борисов с типичната си наглост да жали за парламентаризма. И да ни убеждава, че не се е снишавал в услуга на Путин и че е осигурил енергийна независимост на България. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече