Време е Кирчо и Кокорчо да си ходят, осъзнавайки, че мирният начин е сами да си подадат оставката!

0

Настроението на гражданите вече е прекалено изострено. От всички социологически проучвания става ясно, че се ползват с минимално доверие. С действията си за няколко месеца докараха хората до мизерия. Недоволството във всички сектори е ясно и за сега се проявява в мирни протести. Тази малка група хора, предвождани от Кирил Петков, вярват че могат да се качат на минаващата комета, самоубивайки се както стана известен случая в САЩ, когато близо до Земята минаваше комета и гуру, който предвождаше секта, каза на вярващите, че точно когато минава кометата трябва да се самоубият, за да я хванат и отидат до Бог. Така бяха намерени стотици трупове.

Ние не можем  да го позволим да се случи с един цял народ и родината ни. Всеки ден управление на тези хора води към социално, икономическо и геополитическо самоубийство на България.

Мирният начин за смяна на властта е чрез демократични избори.  Ако не си подадат оставката, не ми се мисли до какво може да се стигне, защото глада е по – силен от тока! Би трябвало да са наясно, че ако сега не си тръгнат от властта, после ще трябва да бягат от границите на България. Някои ще кажат, че хората са уморени от избори. Тези титани на мисълта явно се страхуват от демократичните способи за смяна на властта. Че какво им е на изборите!? Ще отидем да си сложим кръстчето докато не се оттече шлаката в политическата система. Народът е мъдър и ще я отдели. Избори до дупка. А що се отнася до Кирчо и Кокорчо, които не смятам за българи е добре овреме да си хванат самолета и да отлетят надалеч. След всичко, което сътвориха е време да помислят за физическото си оцеляване, че не са далеч времената, когато Дучето в Италия бе разкъсан и провесен с главата надолу на площада в Милано! Нека сме цивилизовани!

Коментар на музиканта Кристиан Коев във Фейсбук.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече