От друг ъгъл: Това, което говорят управляващите и това, което чувам от хората няма, нищо общо с реалността

0

Гледам телевизия, чета електронните медии, виждам хората, които псуват, ама жестоко псуват и си мисля, че ние живеем в някаква паралелна реалност. Защо паралелна ли? Ами защото това, което ми говорят управляващите и това, което чувам от хората няма нищо общо с истинската реалност, написа като коментар бившият зам.- вътрешен министър Стефан Балабанов.

Стефан Балабанов, снимка: БТВ

Кирчо отиде в Америка, снима се с някакви трето разрядни чиновници, и гордо обяви, че ние сме вече независими от руския газ. Издрънка един куп глупости и обикновения човек получи усещането, че газта от Америка е не само по-евтина, но едва ли не американците ще ни плащат, че ни доставят газ. Излезе Ленчето по БНТ и обяви, че газта от американците е четири пъти по-евтина от руската. Вярно. Беше си обръснала мустака, но дойде с едни изтъркани обущенца, че жива да я ожалиш. А, бе Фирма „Гидо“ да вземе да и подари един два чифта, та да не се излага.

Да, обаче Кокорчо същия ден обяви, че газта ще подскъпне с 10%, Иво Мирчев от Дай България вика не, с 5% ще е по-скъпа, пък енергийните експерти викат с 35% ще е нагоре.

А, сега върви и се чуди на кой да вярваш? На всичкото отгоре излезе един „полицай“ с много хубави мигли и нежни движения на ръцете, който пък ще прави синдикат на МВР на полово различните, или казано по нашенски на педалите. Благодаря ти Господи, че вече не съм в МВР, иначе в този случай не знам как щях да реагирам.

МВР всичката престъпност пребори, всичко е ок. само такъв синдикат трябва да се направи. Тази пък Йорданова, дето се изживява на министър на правосъдието, като видя, че не може да свали Гешев, взе та организира един турнир по бокс за затворници. Затворници дето се млатят като обезумели, но турнира е под мотото „Не на агресията“. Е, по голям тъпизъм не бях чувал и виждал. А иначе цените си растат, българите само псуват, но явно само с псуване няма да стане.

Мислете малко бе, хора, и действайте, че иде зима и тогава не знам какво ще е…..

Автор: Стефан Балабанов

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече